Ολά αρχίζουν τελικά με μια κούπα καφέ


Στην ατμόσφαιρα μυρίζει καφέ  μια τυπική μέρα για την Δήμητρα  ξεκινάει πάντα με την ίδια συνήθεια, ένα φλιτζάνι καφέ χαζεύοντας την υπέροχη θέα της Αθήνας από το εργαστήριο της σε λιγάκι θα κοιτάξει την ατζέντα της για τα σημερινά project και τις υποχρεώσεις της ημέρας και μετά θα αρχίσει να δημιουργεί κάτι από τις ευφάνταστες χειροποίητες δημιουργίες της η να σχεδιάζει.
 Την Δήμητρα δεν την ξέρω προσωπικά πρώτα με εντυπωσίασε η δουλεία της και μου γέννησε την περιέργεια να την γνωρίσω λίγο καλύτερα και να μάθω μερικά πράγματα για αυτήν και να την γνωρίσω και σε σας.
 Είναι απόφοιτος του τμήματος  ανακαίνιση και αποκατάσταση κτηρίων  του Α.Τ.Ε.Ι. Πάτρας με ειδίκευσή στο  interior styling και χρωματολογιά.
  Και πριν από λίγο καιρό μετά από την παρότρυνση δικών τις αγαπημένων ανθρώπων αρχίζει και επαγγελματικά να μπαίνει και στον χώρο της χειροποίητης κατασκευής αντικείμενων τόσο για το σπίτι (κάνει αναπαλαίωση σε παλιά έπιπλα )τόσο στην κατασκευή κοσμημάτων όσο και στην οργάνωση event (γάμοι, βαπτίσεις ) 



  Και έτσι πάρα  το νεαρό της ηλικίας της γιατί είναι μόλις 24 ετών έχει καταφέρει να ισορροπήσει θαυμάσια τόσο στον κόσμο της διακόσμησης όσο και στον κόσμο της δημιουργίας με ένα τόσο μοναδικό τρόπο.



   Η Δήμητρα είναι ιδιοκτήτρια της σελίδας My Day εκεί βρίσκεται ένα μικρό δείγμα και από την δουλειά της. Μπορείτε να επικοινώνησε μαζί της στην σελίδα της καθώς και στο tel 6973750228 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news