Sweet case


Σήμερα θα σας παρουσιάσω μια μοναδική κοπέλα που τυχαία την γνώρισα μια μέρα στο facebook!Και είμαι σίγουρη πως αν ζούσαμε στην ίδια πόλη σίγουρα θα ήμασταν φίλες καθώς έχουμε την ίδια αισθητική σε πολλά!Και από την στιγμή που την γνώρισα έχει ξετρελάνει με τις δημιουργίες της και με την ευγένεια της!!Ας μάθουμε όμως λίγα πράγματα γι αυτήν!

Η Ειρήνη Σπίνου σπούδασε ενδυματολογία  και σχεδίαση μόδας, κάνοντας ενα μικρο ταξίδι στον κόσμο  των περιοδικών ως στυλιστρια πριν  περίπου από δέκα χρόνια. Από το 2005 ξεκίνησε να δημιουργεί μοναδικά αξεσουάρ  με βάση το ύφασμα, και με τεχνικές όπως το patchwork και το appliquéé όλα με πολύ χρώμα και φαντασία! 



Πριν  από περίπου 4 χρόνια μας συστήνει το brand της sweetcase . Μια βαλίτσα με ρομαντικά και χαρούμενα αξεσουάρ που κάνουν την καθημερινότητα μας μια γλυκιά υπόθεση.
Δερμάτινες τσάντες &φάκελοι με floral μοτίβα ,πολύχρωμα κολιέ ,περικάρπια από δέρμα και απλικε,δερμάτινες ζώνες με φιογκους, πολυμορφικες καρφίτσες σαν τεραστια λουλούδια, γιακάδες πουα  με vintage κουμπιά.
‘’Αγαπώ πολύ τα ρούχα για αυτό δημιουργώ αξεσουάρ!’’
Με συναρπάζει  η διαδικασία όταν ενα απλό ρούχο μεταμορφώνετε κυριολεκτικά σε κάτι άλλο με ενα πολυμορφικό αξεσουάρ η ενα απλό δερμάτινο περικάρπιο’’
Λατρεύω τα  κουμπιά  είμαι συλλέκτρια σε σημείο να τα θεωρώ τους μικρούς μου θησαυρούς’’


Τα αξεσουάρ μου είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του ρούχου.
Τα υλικά  μου είναι :δέρμα, υφάσματα (βαμβακερά, κασμίρ, μαλλί και μετάξι, δαντέλα ),κορδέλες και τρέσες, και φυσικά κουμπιά!
Μελετώ  πολύ κάθε κομμάτι και  ξέρω ακριβώς  για πιο λόγο έχει μπει το κάθε τι πάνω στο αξεσουάρ μοιχοί μικρές λεπτομέρειες είναι το καλύτερο μέρος της δημιουργίας ενός κομματιού και η αλήθεια του.

Η δεκαετίες που με εμπνέουν θα έλεγα ότι φτάνουν μέχρι την δεκαετία του 1950 που η μόδα ήταν πιο θηλυκή ,κοριτσίστικη και ρομαντική!
Εμπνέομαι κυρίως από  ταξίδια, ταινίες, πινάκες ζωγραφικής, παλιά αντικείμενα(Μπορείς να με δεις να τριγυρνώ στα παλαιοπωλεία με τις ώρες) Βιβλία τέχνης και διακόσμησης, και  φυσικά από τα ρούχα!
Τα αξεσουάρ μου πιστεύω ότι ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα με χιούμορ και αισιοδοξία  που θέλει να έχει ενα ρετρό  στυλ και δίνει πολύ σημασία στις μικρές λεπτομέρειες και την χαρά της ζωής! 


Η δεσποινίς Clementine -η χειμερινή κολεξιόν του brand Sweetcase- είναι εμπνευσμένη από την αγαπημένη δεκαετία του 1920 και τα flapper girls,την jazz μουσική με μοτίβα από ρετρό τηλέφωνα, γραμμόφωνα και τρομπέτες, Πετρόλ, σάπιο μήλο, απαλό γκρι, βαθύ μπλε, φθινοπωρινό καφέ, ζεστό 
κόκκινο και λεπτομέρειες από πράσινο είναι κάποια από τα χρώματα τις χειμερινής συλλογής του brand. Πολυμορφικές καρφίτσες για να στολίζουν τα παλτό σου, φλοράρ ρετρό φάκελοι, δερμάτινες και βελούδινες τσάντες με vintage επιρροές, statement κολιέ που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις, δερμάτινα περικάρπια με τούλι και πρωτότυπα σχέδια, κοριτσίστικες κάπες για τον χειμώνα, peter pan collars για να νιώθεις σαν να έχεις βγει από παραμύθι, ζεστά neck warmers διπλής όψεως, fashion παπιγιόν από vintage γραβάτες και μακριά κασκόλ για το αγόρι σου. Όλα χειροποίητα και όλα μοναδικά.


Την Είρηνη την βρίσκεται στο http://mysweetcase.blogspot.com η στο sweetcase
Και για τους αναγνώστες του blog σας περιμένει μια μεγάλη έκπληξη!!Μια τυχερή αναγνωστριά θα κερδίσει κατόπιν κλήρωσεις το τσαντάκι της φωτογραφίας!!

  
  






2 σχόλια:

  1. Georgina πόσο χαίρομαι που βρήκα το blog σου. Μου αρέσει η αισθητική του χειροποίητου που έχει. Λατρεύω επίσης sweetcase!

    θα τα λέμε!

    prettynyummy.blogspot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς ήρθες κοπέλα μου στον κόσμο μου!!χαίρομαι πολύ που σου αρέσει..και μου αρέσει να γνωρίζω ανθρώπους που έχουν την ίδια αισθητική με μένα..
    τα λέμε σύντομα..φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Blogger news