Ανανεώστε το πολυφορεμένο σκουφάκι σας

\
Χρειάζεστε μόνο φαντασία και απλά σύνεργα.
Όλες θα έχετε ένα αγαπημένο σκουφάκι που το έχετε φορέσει πολύ τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να το έχετε βαρεθεί και να το έχετε παραμελήσει στην ντουλάπα σας. Η ώρα της ανανέωσης μόλις έφτασε αρκεί να έχετε κέφι και να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη. Πάρτε το αγαπημένο σας σκουφάκι και δείτε τις παρακάτω προτάσεις για ένα ανανεωμένο στυλάτο σκούφο.
• Περάστε 3-4 μεγάλα κουμπιά το ένα κάτω από το άλλο στην άκρη του σκούφου και ράψτε τα καλά ανάμεσα στις πλέξεις. Ανάλογα με το ύφος που θέλετε να δώσετε στο σκουφάκι σας, μπορείτε να επιλέξετε κουμπιά του ίδιου χρώματος με το σκουφί σας ή κουμπιά σε έντονο χρώμα για να κάνετε αντίθεση ή ξύλινα κουμπιά για πιο ήσυχο αποτέλεσμα.
• Μπορείτε να πάρετε άλλα μάλλινα κομμάτια π.χ φιόγκους ή λουλούδια από παλιά σας πουλόβερ ή γάντια και να τα ράψετε στο σκουφάκι σας με τον ίδιο τρόπο όπως τα κουμπιά. Ένας έντονου χρώμα φιόγκος θα κάνει πιο παιχνιδιάρικο το παλιό σας σκουφάκι.
• Μια εντυπωσιακή καρφίτσα θα μπορούσε να δώσει στυλ και χαρακτήρα στο σκουφάκι σας. Ανάλογα με την καρφίτσα που θα επιλέξετε, θα δώσετε χαριτωμένο ή glamorous ή κλασσικό ύφος στο σκουφάκι σας.


Πολλά κουμπιά σε έντονο χρώμα το ένα πάνω από το άλλο κάνουν αισθητή την αλλαγή στο σκουφάκι σας.

Ένα ξύλινο κουμπί είναι μια ασφαλής επιλογή για ήσυχο αποτέλεσμα.

Μια χρυσή καρφίτσα δίνει glamorous ύφος στο συνολικό σας outfit.

Ένας μάλλινος φιόγκος στο ίδιο ή διαφορετικό χρώμα είναι μια καλή ιδέα για να ανανεώσετε το σκουφάκι σας.

Πολλά κουμπιά σε διαφορετικό χρώμα και μέγεθος δίνουν παιχνιδιάρικη διάθεση στο σκουφί σας.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news