Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για τις πετσέτες των καλεσμένων σας

Δώστε μια  προσωπική πινελιά στο γιορτινό σας τραπέζι.
Αφού στολίσετε το γιορτινό σας τραπέζι, με μια ωραία Χριστουγεννιάτικη σύνθεση, δώστε προσοχή στην λεπτομέρεια. Μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας τα διακοσμητικά δαχτυλίδια για τις πετσέτες των καλεσμένων σας.


Μια απλή ίδεα με κορδέλα. Διαλέξτε όποια απόχρωση θέλετε σε χρύσους, κόκκινους ή ασημί τόνους.

Μια ωραία ιδέα για να το φτιάξετε μαζί με τα παιδιά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλαστελίνη ή ζητήστε στο εμπόριο ειδικό πυλό και δώστε ότι σχήμα θέλετε. Διακοσμήστε το με χρυσόσκονη.

Χρησιμοποιείστε ένα λαστιχακί σε ασημί ή χρύση απόχρωση. Κολλήστε κάποιο διακοσμητικό που σας αρέσει, μια καράμελα ή ένα κουμπί ή ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι. Περάστε άναμεσα στην πετσέτα και στο δαχτυλίδι που φτιάξατε ένα κλωναράκι από έλατο.

Μια ωραία ιδέα. Κρατήστε το χάρτινο ρόλο κουζίνας και κόψτε το σε ίσα μέρη πέριπου το κάθε κομμάτι να είναι 5 εκατοστά. Χρησιμοποιείστε κόλλα για να σταθεροποιήσετε το σπάγκο ή το σχοινάκι που έχετε επιλέξει και τυλιξέτε το περιμετρικά. Σχεδιάστε φύλλα ή κάποιο χρηστουγεννιάτικο σχέδιο και κολλήστε το. Μπορείτε αν θέλετε να γράψψετε τα ονόματα των καλεσμένων σας ή μια ευχή για το καθένα.

Είναι πολύ όμορφο τις γιορτινές μέρες να ανταλλάζουμε ευχές. Με ένα σπάγκο δέστε πάνω στα δάχτυλίδια που έχετε για τις πετσέτες των καλεσμένων σας μια καρτούλα με ευχές.

Σχεδιάστε χριστουγεννιάτικα σχήματα από χαρτόνι ή φελλό. Δημιουργήστε από το ρόλο κουζίνας χάρτινα δαχτυλιδιά. Έπειτα, αναζητήστε στο εμπορίο ψάθα την οποιά θα χρησιμοποιείσετε για να ντύσετε τα δακτυλίδια που έχετε φτιάξει απο χαρτόνι. Και κολλήστε τα σχήματα που κόψατε και βάψατε στα χρώματα που επιλέξατε.

Η δαντέλα είναι μια ωραία ιδέα για ντύσετε τα χάρτινα δαχτυλίδια.

Τα Χριστούγεννα θέλουν υπερβολή. Μια πρόταση για να διακοσμήστε τα δαχτυλίδια με τα φυτά των Χριστουγέννων.

Μια απλή και όμορφη πρόταση.

Τσόχα σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Διακοσμήστε την με χρύσοσκονη. Μπορείτε να την αντικατασήσετε με ύφασμα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news