Τα χρώματα του Φθινωπόρου συνφώνα με τους ειδικούς της Pantone


H Pantone όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ανακοίνωσε τα αγαπημένα χρώματα για το desing του φετινού φθινόπωρου με την προειδοποίηση ότι θα τα βλέπουμε παντού και σε όλες τις εκδοχές του design.
 Ειλικρινά δεν γνωρίζω αν η εν λόγω εταιρία τολμάει...να το παίξει στοίχημα ότι τα χρώματα που προτείνει θα τα βλέπουμε παντού..αλλά από την μικρή μου εμπειρία σαν διακοσμήτρια πιστεύω ότι δεν πέφτει εύκολα έξω η εταιρία που πρώτη δημιούργησε χρωματολόγιο στον κόσμο.
 Και όπως πάντα συμβαίνει στον χώρου του design τα χρώματα που προτείνει η Pantone θα τα δούμε σίγουρα να πρωταγωνιστούν και στο street fashion από κάθε ενημερωμένο fashion κορίτσι στον κόσμο.



 Παρακάτω θα σας παρουσιάσω τα χρώματα που η Pantone πιστεύει ότι θα βλέπουμε παντού και εσείς να είστε έτοιμη για έναν απολυτά θεϊκό κομψό και πάντα εντελώς παιχνιδιάρικο φθινόπωρο.
Σοφιστικέ, κομψό και γεμάτο από τα "αρώματα" της γης!  

Απαλό, ανακουφιστικό, διαχρονινικό, ήπιο αλλά παρόλα αυτά δυναμικό! 


Στιβαρό, ισχυρό χρώμα, προστατευτικό και ανθεκτικό

Γλυκό, ανακουφιστικό, φέρνει "ζεστά" συναισθήματα


Πλούσιο, γεμάτο χρώμα, ζεστό, γήινο και σοφιστικέ
 Η Pantone το αποκαλεί Marsala και το επέλεξε ως το χρώμα της χρονιάς, εμείς το λέμε «μπορντό» και το βάζουμε άφοβα στη διακόσμηση του χώρου μας.





Elegant, γαλήνιο, πλούσιο χρώμα που σε προδιαθέτει θετικά!



Σοβαρό, καθησυχαστικό, σε βάζει σε σκέψη!

Αισιόδοξο, ευχάριστο, ανοιχτό, τολμηρό και λίγο δραματικό... 




Το όνομα αυτού είναι Rose Cashmere και η γλυκιά και χαλαρωτική όψη του παραπέμπει στη Μέση Ανατολή και το Μαρόκο. Εμείς το βλέπουμε ως το επόμενο χρώμα για το υπνοδωμάτιό μας!


Ζωντανό, σε ιντριγκάρει, μοναδικό και ενίοτε αισθησιακό! 





















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news