Ιδέες διακόσμησης για τα μικρά διαμερίσματα

Είτε το παραδέχεται κανείς είτε όχι, το μικρό  σπίτι έχει ένα χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Πρόκειται για μία ξεχωριστή αύρα που μπορούν μόνο ένα νέο ζευγάρι να σου την μεταδώσει . Η αίσθηση της συγκατοίκησης , ότι όταν μαλώσεις θα πρέπει υποχρεωτικά να τα ξανά βρεις  σύντομα γιατί απλά που να πας να κάνεις μούτρα και για πόση ώρα να κλειδωθείς στο μπάνιο χωρίς laptop και κινητό.Τα μικρά αυτά διαμερίσματα έχουν αποτυπωμένη μια αίσθηση  ζωντάνιας βρίσκεται αποτυπωμένη στο decor το οποίο δε συμβαδίζει πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο κανόνα. 
 Αυτό που λατρεύω σε αυτά τα σπίτια είναι ότι πρέπει να έχεις εντελώς έντονη την αίσθηση της φαντασίας για να μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα λειτουργικό σπίτι και φυσικά αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα. Μια αγαπημένη μου blogger σύντομα μετακομίζει σε ένα τέτοιο μικρό σπίτι και επειδή το δηλώνω της έχω μια παραπάνω αδυναμία αποφάσισα να τις δώσω μερικές ιδέες για την διαμόρφωση του χώρου της.
Ένας έξυπνος τρόπος για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο είναι να δημιουργήσουμε κάτω από τον κρεβάτι καναπέ μας μια μικρή αλλά άκρος λειτουργική βιβλιοθήκη.

Το λευκό είναι ιδανικός καμβάς για ένα minimal μικρό διαμέρισμα. Επίσης θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε το κάτω μέρος του κρεβατιού για μια λειτουργική συρτάρια που


Μια μοναδική λύση είναι να χωρίσουμε με μια κουρτίνα τον χώρο μας και έτσι να διαχωρίσουμε το υπνοδωμάτιο μας από το σαλόνι. 


Όσο ποιο ψηλά τόσο ποιο καλά. Τα ράφια πάντα είναι πολύ χρήσιμα 


Μια πολύ δημιουργική ιδέα είναι να πάρουμε μια παλιά πόρτα να την βάψουμε ένα αγαπημένο μας χρώμα και να την κάνουμε κεφαλάρι 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news