ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΣΑΣ

Από  χτες είμαστε και επίσημα στην περίοδο της Άνοιξης και είναι μια τεράστια ευκαιρία για να  εκμεταλλευτείτε το χώρο στο μπαλκόνι σας. Είτε είναι μεγάλο και άνετο  είτε όχι, μπορείτε να δώσετε χρώμα με υφάσματα και να το γεμίσετε με φυτά, κυρίως  αν δεν έχετε θέα και βρίσκεστε σε πολυσύχναστο σημείο της πόλις με θορύβους.

Απλό και μινίμαλ..Αν ζείτε στο κέντρο της πόλις καλό θα ήταν να γεμίσετε το μπαλκόνι σας με λουλούδια και να δημιουργήσετε ακόμη και μια μικρή όαση. 







Αν το μπαλκόνι σας είναι αρκετά στενό μια καλή λύση για περισσότερα καθίσματα είναι να φτιάξετε έναν καναπέ που θα βάλετε κάθετα στο μπαλκόνι και μέσα μπορείτε να έχετε αποθηκευτικό χώρο έτσι τον χειμώνα μπορείτε να βάλετε μέσα όλα τα διακοσμητικά 



                   Chic decor για μικρούς χώρους.


Μια τέλεια ιδέα για eco decor

Ο περιορισμένος χώρος με το κατάλληλο decor μετατρέπεται σε μία όμορφη γωνιά.

Ρομαντική ατμόσφαιρα με girly διακόσμηση για μία γλυκιά βεράντα.

Ακόμη και το ποιο μικρό μπαλκόνι θα δείξει τελιώς διαφερετικό αν κρεμάσετε μικρά φανάρια 
 
Νεανικό girly decor.


Αν δεν έχετε πολλά χρήματα για να αποκτήσετε όμορφα έπιπλα γι την βεράντα σας μια καλή λύση σχετικά οικόνομικη και προπάντων eco είναι να δήμιουργησετε ένα κάναπε από παλέτες.

Cozy decor.

Μία μοντέρνα βεράντα με ξύλινη πέργκολα για άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

Μίνιμαλ-country διακόσμηση για μία γαλήνια βεράντα.

Ιδανική πρόταση για την Άνοιξη.

Ιδέα που παραπέμπει σε εξοχή.



  Το χαρούμενο σκηνικό πρόκειται να σας ξεκουράσει και να σας χαρίσει μία ανάσα φρεσκάδας,  για καλή διάθεση και θετική ενέργεια στην καθημερινότητα σας. Δείτε ιδέες με στιλ για μικρά και μεγάλα μπαλκόνια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news