“Meγeιa”

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους συμπαθείς χωρίς να τους γνωρίζεις ούτε καν προσωπικά, και χωρίς να ανήκουν στον φιλικό κύκλο σου, άπλα έχουν κάτι που σε μαγεύει που σε κάνει να νιώθεις οικία κοντά τους σαν να συναντάς ένα παλιό σου φίλο. 
                            
 Σήμερα λοιπόν φιλοξενώ στο blog ένα τέτοιο κορίτσι που σε μαγεύει πρώτα η ομορφιά της και μετά η υπέροχη δουλειά της. Είναι από εκείνα τα πλάσματα που αναρωτιέσαι και λες μήπως γεννήθηκαν σε λάθος εποχή ?Γιατί τα ονειρικά της ρούχα έχουν μια δόση νοσταλγίας συνδυασμένο με μια νότα φρεσκάδας από το σήμερα..



Η Όλγα Κολοβού είναι το κορίτσι που κρύβεται πίσω από το πολλά υποσχόμενο brand name "Meyeia".Ας αφήσω λοιπόν την καλεσμένη μου να μας πει λίγα πράγματα για τον εαυτό της και πως ξεκίνησαν όλα.
"Μπαχάρι" dress

 Γεννήθηκα (1983 – είμαι 31 χρονών δλδ  :P ), μεγάλωσα και σπούδασα Marketing (ΤΕΙ Εμπορίας & Διαφήμισης) στη Θεσσαλονίκη . Δούλεψα στο χώρο της διαφήμισης σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα τα τελευταία 8 χρόνια. Εδώ και ένα χρόνο ζω στο μαγευτικό Ναύπλιο <3 .
Μεγάλωσα υπό τους ρυθμικούς ήχους μιας ραπτομηχανής! Η μητέρα μου σχεδιάζει και ράβει μοναδικά ρούχα για όλες τις περιστάσεις, εδώ και 4Ο χρόνια!


"Βασιλικός" 
Όσο κι αν προσπάθησα να “ξεφύγω” από αυτή τη ραπτομηχανή, πάντα την έβρισκα μπροστά μου! Έτσι λοιπόν αποφάσισα να ασχοληθώ πιο σοβαρά μαζί της… άρχισα να διορθώνω και να μετατρέπω τα παλιά μου ρούχα και σιγά σιγά να δημιουργώ και δικά μου σχέδια, πάντα βέβαια υπό την πολύτιμη καθοδήγηση της μαμάς!
Το 2013 παρακολούθησα μαθήματα κοπτικής – ραπτικής στην Pansik στην Αθήνα, αποκτώντας μεγαλύτερη άνεση στο σχεδιασμό και στη ραφή ρούχων.

Η αγαπημένη μου Dridri είναι και αυτή ένα meyaia girl 

"Δυόσμος" top στο πουά Ιωάννινα
Το 2014 αποφασίσαμε μαζί με τη μητέρα μου να δημιουργήσουμε την πρώτη μας συλλογή με χειροποίητα γυναικεία νεανικά ρούχα, πίσω από το brand “Meγeιa”.
Μeγeιa = Μαμά (Δότα) + κόρη (Όλγα). Τα 40 χρόνια εμπειρίας της μαμάς στη ραπτική, συνδυάστηκαν με τις φρέσκιες ιδέες της φιλόδοξης κόρης και δημιουργήσαμε το “Μeγeιa”. 
Η λέξη “Meγeιa” («με γεια σου» δλδ) είναι μια φράση – ευχή που όλοι λέμε όταν κάποιος φοράει κάτι καινούριο και όμορφο. Έχει μια θετική και αισιόδοξη αύρα και πιστεύουμε πως αντιπροσωπεύει απόλυτα τόσο εμάς όσο και τα ρούχα μας! Είναι σίγουρα μια φράση που όταν τη λέμε χαμογελάμε και κάνουμε τους άλλους να χαίρονται! Αυτό ακριβώς θέλουμε κι εμείς να νιώθουν, όλοι όσοι φοράνε τα ρούχα μας!



 Τα ρούχα μας έχουν άνετες γραμμές, ρομαντικό στυλ και ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Είναι όλα κομμένα και ραμμένα από εμάς, με πολλή αγάπη και προσοχή.
* Τσίλι, Ρίγανη, Κουκουνάρι, Κάπαρη, Δάφνη, Κάρυ *
Μπορείτε να βρείτε όλες τις δημιουργίες μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:
www.jamjar.gr/store/meyeia
κι αν αγαπάτε κι εσείς  τα social media… ακολουθήστε μας στην facebook και στο  instagram





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news