'Ενα διαφορετικό ψαράδικο

Μου φαίνεται αρκέτα δισκόλο στο να δείπνεις σε ένα χώρο και απέναντι σου ακριβώς να πουλάνε και να καθάριζουν ψάρια..Αν και νομιζώ ότι σιγουρά θα πήγαινα έστω μια φόρα για να το εξακριβώσω μόνη μου  

 Γιατί ο χώρος κατά τα αλλά είναι πολύ όμορφα σχεδιάσμενος και ευχάριστως.Πάντα χαίρομαι να βλέπω τέτοιυς χώρους ακόμη και αν δεν τους έχω σχεδιάσει εγώ που έχουν άλλη οπτική γωνία.Οπότε μόνο συγχαρητήρια μπορούμε να δώσουμε στον αγαπητό αρχιτέκτονα Davide Coluzzi, για τούτο το ωραίο εστιατόριο - ψαραγορά στη Ρώμη της Ιταλίας.Δείτε λοιπόν το εντυπωσιακό concept και αφήστε μια ευωδιά θάλασσας να πλημμυρίσει τις αισθήσεις σας.


 Οι μελετητές λοιπόν μας λένε πως στόχος ήταν ο συνδυασμός στοιχείων που θα τόνιζαν το θαλασσινό feeling, κάτι σαν μια βαρκούλα που σεργιανάει στο πέλαγος παρέα με τα ψαράκια. Η κρυάδα του ψαροστοιχείου αντιμετωπίζεται θερμά με την παρουσία του ξύλου. 

Δύο μεγάλες αίθουσες αποτελούν το εν λόγω κατάστημα, με την πρώτη να λειτουργεί ως χώρος πώλησης με κάποια μικρά coctail τραπέζια (για ουζομεζέ?) ενώ η δεύτερη περιλαμβάνει τραπέζια και παγκάκια σε στυλ μαούνα. Μεγάλα φωτογραφικά prints εξιστορούν την τοπική ψαροιστορία για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news