Ζεστά χειμωνιάτικα guestrooms

Tips για το πώς θα μετατρέψετε τον ξενώνα σας σε ένα ζεστό και φιλόξενο δωμάτιο.
Ο ξενώνας είναι ένα δωμάτιο του σπιτιού με ιδιαίτερη σημασία, αφού προορίζεται για να φιλοξενήσει τους φίλους ή άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για τον λόγο αυτό, αξίζει να δημιουργήσετε έναν χώρο ζεστό και οικείο, προσέχοντας τις λεπτομέρειες στη διακόσμηση και βάζοντας προσωπικές πινελιές που θα κάνουν τους φιλοξενούμενούς σας να νιώσουν σαν στο σπίτι τους! Διαβάστε παρακάτω μερικά tips :
1. Προτιμήστε να ντύσετε το guestroom με ξύλινο πάτωμα. Είναι διαχρονικό, ενώ θα ζεστάνει την ατμόσφαιρα και θα προσθέσει μία βουκολική πινελιά.
2. Κάντε το άνετο, προσθέτοντας τις δικές σας προσωπικές πινελιές σε μία casual διακόσμηση. Επιπλέον, μην παραλείψετε όλα τα απαραίτητα αντικείμενα, όπως σαπούνι, πετσέτες, οδοντόκρεμα που θα διευκολύνουν τα άτομα που φιλοξενείτε.
3. Μπορείτε να βάλετε προσωπικά έργα τέχνης, όπως φωτογραφίες που έχετε τραβήξει οι ίδιοι, για να κάνετε τον χώρο πιο οικείο. Διαφορετικά, μπορείτε να διαλέξετε όμορφα posters με τοπία, οι με θέμα τις εποχές του χρόνου.
4. Χρησιμοποιήστε ζεστά υφάσματα. Οι κουρτίνες σε ρουμπινί, μουσταρδί ή πορτοκαλί χρώμα, θα ζεστάνουν τον χώρο. Στρώστε το κρεβάτι με μάλλινες κουβέρτες και το πάτωμα με ένα μάλλινο χαλάκι, για να δώσετε στον χώρο μία αίσθηση country.
5. Τα χρώματα και τα σχέδια που δένουν αρμονικά μεταξύ τους θα διατηρήσουν την ισορροπία στον χώρο. Εάν επιλέξετε χρώματα όπως το κόκκινο, το πράσινο και το πορτοκαλί, ισορροπήστε τα με σκούρα έπιπλα και λευκά αξεσουάρ.
6. Βάλτε μία κλασική πινελιά τοποθετώντας ένα παλιό κομοδίνο ή μία κουνιστή πολυθρόνα.
7. Αποφύγετε το minimal ή το υπερβολικό και δημιουργήστε μία ισορροπημένη διακόσμηση.

Ντύστε τους τοίχους με όμορφες ταπετσαρίες.

Με λευκά έπιπλα  και μαύρο σιδερένιο κρεβάτι.


Ένα όμορφο guestroom, με ισορροπημένη διακόσμηση, σε πράσινους τόνους.

Ζεστή, ρομαντική διακόσμηση.

Ένας μικρός, όμορφος ξενώνας.

Μία λίγο πιο μοντέρνα διακόσμηση, που εξισορροπείται με την ύπαρξη του ξύλινου πατώματος και άλλων ξύλινων αντικειμένων.

Κάντε τον ξενώνα σας όσο πιο ζεστό μπορείτε.

Μίξη μοντέρνου και κλασικού.

Μία πιο κλασική, πολυτελής διακόσμηση.

Μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας σε ξενώνα, τοποθετώντας έναν ωραίο καναπέ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news