4+1 tips για να οργανώσετε εύκολα το γραφείο σας

Ακολουθήστε μερικές βασικές συμβουλές για να οργανώσετε εύκολα το γραφείο στον χώρο σας.
Το γραφείο στο σπίτι είναι ιδανικό για να μπορείτε να εργάζεστε και εκτός δουλειάς, ανταποκρινόμενες καλύτερα στους όλο και πιο απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς σας. Για να μπορέσετε να δημιουργήσετε τον δικό σας χώρο-γραφείο στο σπίτι σας δεν απαιτείτε πολύς χώρος, αρκεί ο χώρος αυτός να είναι καλά οργανωμένος. Για να το κάνετε εύκολα είναι σημαντικό να ακολουθήσετε μερικά βασικά tips:
1.Καταρχάς θα πρέπει να προσδιορίσετε τον χώρο του σπιτιού που θα φιλοξενήσει το γραφείο σας. Έτσι, θα είναι πολύ πιο εύκολο να το οργανώσετε και να μπορείτε να εργαστείτε αποτελεσματικά.
2. Θα χρειαστεί να τοποθετήσετε ράφια ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας, δηλαδή ανάλογα με το τι θα τοποθετήσετε σε αυτά. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσετε ευκολότερα να επιλέξετε τον αριθμό και το μέγεθός τους.
3. Χρησιμοποιείστε κουτιά και καλάθια για να γίνει ο χώρος σας πιο λειτουργικός και για να διατηρείται καλά οργανωμένος και όμορφος. Καλό θα είναι επίσης να βάλετε στα κουτιά ετικέτες και να ξεσκαρτάρετε πού και πού τα αντικείμενα που βάζετε μέσα σε αυτά.
4. Εξοπλίστε το γραφείο σας με ένα κατάλληλο έπιπλο που θα σας επιτρέπει να τοποθετήσετε σε αυτό όλα όσα σας είναι απαραίτητα (π.χ. το laptop σας ή άλλες συσκευές) και το κάθε αντικείμενο να έχει τη δική του θέση για να μην αναγκάζεστε να τα μετακινείτε και να διαταράσσετε την οργάνωση του γραφείου σας.
5. Τέλος, καλό θα είναι να τοποθετήσετε πάνω από το γραφείο σας έναν πίνακα σημειώσεων για να έχετε άμεση πρόσβαση σε σημειώσεις και χαρτάκια τύπου post-it.

Ένα μικρό αλλά πολύ καλά οργανωμένο γραφείο.

Μετατρέψτε ένα μικρό γραφειάκι σε λειτουργικό χώρο εργασίας τοποθετώντας το δίπλα σε μια βιβλιοθήκη.

Άνετο γραφείο με λίγα ράφια.


Χρησιμοποιείστε καλαθάκια και ράφια για να τα αντικείμενά σας.

Μπορείτε να φτιάξετε το γραφείο σας σε μια γωνιά του υπνοδωματίου σας.

Αυτό το γραφείο είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

Ένας πίνακας σημειώσεων θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news