Renata Lytra Handmade Creations

Σήμερα φιλοξενούμε στο blog μια αγαπημένη μου απίστευτα ταλαντούχα σχεδιάστρια συνάδελφο(διακοσμήτρια) που από το καλοκαίρι που άρχισε την δραστηριότητα της στο κόσμο της χειροποίητης δημιουργίας έχει κάνει την ζωή μου ποιο εύκολη όπως και πολλών κοριτσιών,οι καλοκαιρινή της κολεξιόν παπουτσιών ήταν...θεϊκή της έλιωσα τις σαγιονάρες που πήρα ήταν τόσο στυλάτες και τόσο άνετες που τις φορούσα με τα πάντα σχεδόν και δεν έχουν πάθει τίποτα είναι σαν καινούργιες αν και μου συνέβη ένα απίστευτα αστείο περιστατικό φορώντας το συγκεκριμένο ζευγάρι(έχω πάρει αρκετές δημιουργίες της το ξέρω ότι μπορεί να μην είμαι αντικειμενική άλλα την λατρεύω) που μόνο σε μένα θα μπορούσε να συμβεί κάποια μέρα θα σας το πω για να γελάσετε μέχρι δακρύων όμως σταματάω λοιπόν και αφήνω να σας μαγέψει η δουλεία της Ρενάτας..
 Ας μάθουμε όμως λίγα πράγματα για την ίδια πρώτα..
 Η Ρενάτα Λύτρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Αποφοίτησε από την σχολή ΑΚΤΟ της Θεσσαλονίκης, του τμήματος ‘Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων & Διακόσμησης’.
 Από το 2008 ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Έχει συνεργαστεί με το τεχνικό γραφείο ‘POP ARCHITECTS’ το 2009 και με την διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Ρενέ Ίσαρη το 2010.Στη συνέχεια ανέλαβε την σκηνογραφία καθώς και την επιμέλεια κοστουμιών στην ταινία μικρού μήκους «ΧΑΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» το 2010 και το 2011 στο κοινωνικό-πολιτικό ντοκιμαντέρ «ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΊΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ» του Σεραφείμ Ντούσια.

 
 Οι τελευταίες επαγγελματικές τις εμπειρίες στάθηκαν αφορμή για την είσοδό της στον κόσμο της ενδυματολογίας και πιο συγκεκριμένα σε αυτόν της χειροποίητης δημιουργίας.




Συνδυάζοντας την εξαιρετική ποιότητα των υλικών με το ιδιαίτερο γούστο της δημιουργεί μοναδικά χειροποίητα είδη σε προσιτές τιμές.



Τη Ρενάτα την βρίσκεται στο facebook http://www.facebook.com/RenataLytra?fref=ts εκεί θα βρείτε περισσότερες δημιουργίες της η στο renata.lytra@artlover.com..







Και για τους αναγνώστες του blog τους περιμένει μια μοναδική εκπλήξει. Σε μια τυχερή αναγνώστρια κατόπιν κλήρωσης φυσικά θα κερδίσει δωρεάν ένα φανταστικό βραχιόλι στο χρώμα τις επιλογής της!




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news