Ένα Ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο Decor


Αυτό το πολύ ενδιαφέρον σπίτι είναι ένα αγροτόσπιτο του 1930 που ανήκει στην Jill Sharp Brinson, creative director του Ballard Designs. Μου τράβηξε το βλέμμα από την πρώτη φωτογραφία, ένας χώρος πολύ καλόγουστος και ιδιαίτερος!

Διακόσμηση εμπνευσμένη από τα πολλά ταξίδια της ιδιοκτήτριας και το εκλεκτικό της γούστο σε έλκει από την είσοδο. Παλιά ξύλα αναμειγνύονται με μέταλλα, υφάσματα κεντημένα στους τοίχους και διακοσμητικά στοιχεία από όλο τον κόσμο. Πόσο στυλ δίνει το κατάλληλο τραπεζομάντιλο!Πόσο αγαπώ αυτές τις ρίγες και πιστεύω ότι δεν είναι μόνο για καλοκαιρινό τραπέζι!

Μου αρέσει πολύ η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, φινετσάτη και διακριτική χωρίς να χάνει σε λάμψη.

Όχι το δεντράκι δεν είναι πακεταρισμένο για δώρο! Η Jill αποφάσισε να πρωτοτυπήσει φτιάχνοντας ένα, ας το πούμε γλυπτό που αποτίει φόρο τιμής στους αγαπημένους της Γάλλους καλλιτέχνες Christo και Jean-Claude τυλίγοντας το ψηλό έλατο με γκρι μεταξωτό ύφασμα και δένοντας το με σχοινιά. Σίγουρα σε προβληματίζει!(εγώ δε θα το τολμούσα εύκολα) 

Το κλαδί με τα κρεμασμένα διάφορα αντικείμενα είναι πάντα από τα αγαπημένα μου στοιχεία,πότε δεν τα παραλείπω σε κάποια διακόσμηση εκδήλωσης!


Υπέροχοι καθρέφτες δεν συμφωνείτε?Ήλιοι πάνω στα παράθυρα!!(μια καλή ιδέα για να αξιοποιήσουμε τους καθρέφτες)


Ένα φανταστικό σπίτι πολύ ιδιαίτερα στολισμένο!Είναι λιτό και προσεγμένο παράδειγμα προς μίμηση


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news