Ένα Σπίτι Στην Ολλανδία
... που περίεργος δεν είναι κατάλευκο! Αντίθετα είναι διακοσμημένο σε πλούσιους σοκολατί και γκρι τόνους που χαρίζουν ζεστασιά και οικειότητα, Η επίπλωση περιλαμβάνει πολλά vintage κομμάτια και πρέπει να πω ότι μου αρέσει πολύ η γωνιά της τηλεόρασης με το παλιό ρουστίκ πάγκο και τους πολλούς μικρούς πίνακες από πάνω που φωτιζόμενοι κατάλληλα κλέβουν την παράσταση από την μαύρη και ογκώδη οθόνη τηλεόρασης (βοηθά και το καφέ χρώμα του τοίχου φυσικά!)

Φανταστικό και το δάπεδο με τις μεγάλες πλάκες από πέτρα!


Διάσπαρτα μέσα στα δωμάτια αντικείμενα ετερόκλητα όπως ρόδες.....Μου άρεσε πολύ το 
γούνινο ριχτάρι του καναπέ!

...και σκάλες σε ξαφνιάζουν ευχάριστα! Γενικώς τα παλιά ξύλα έχουν την τιμητική τους.Το τραπεζάκι για παράδειγμα δεν είναι ένα όνειρο??




Υπέροχο το παλιό μπαούλο!Θέλω πολύ να βρω ένα τέτοιο μπαούλο για το δωμάτιο μου!
Και το φωτιστικό από κλαδιά που δίνει στυλ στην κατά τα άλλα απλή τραπεζαρία!


Η κουζίνα είναι ενδιαφέρουσα, πάρα πολύ απλή με λιτά ξύλινα ντουλάπια, χωρίς κρεμαστά και ντυμένη με λευκά πλακίδια στα πλαϊνά. Αυτό που της δίνει χαρακτήρα είναι το σκούρο χρώμα που περνάει από πάνω συμπεριλαμβανομένου του απορροφητήρα. Προσέξατε τις σανίδες κοπής?
Μια ιδιαίτερη κατασκευή για γκαρνταρόμπα που ξεχωρίζει!

Μοναδικό κομμάτι το κεφαλάρι του κρεβατιού!
Μοναδικό κομμάτι το κεφαλάρι του κρεββατιού!

Δεν το λες πρακτικό (όχι άμα θες βρες το πρόσωπο σου στον καθρέπτη, εγώ που καθρεφτίζομαι και συνέχεια θα υπέφερα χα χα) αλλά αισθητικά είναι απίθανο, σε ταξιδεύει αλλού.

Και μια απ' όξω και φύγαμε!










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news