Ανακαινίστε την κουζίνα σας σωστά
Αποφύγετε τα πέντε πιο συνηθισμένα λάθη.

Η κουζίνα δεν είναι ένα τυχαίο δωμάτιο του σπιτιού, είναι η καρδιά του, ειδικά εάν προέρχεστε από χώρα Μεσογειακή. Η σημασία λοιπόν στην λεπτομέρεια εδώ παίζει μεγάλο ρόλο, ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Σαν interior desiger μπορώ να σε βοηθήσω στο να αποφύγεις αυτά τα λάθη!

Κουζίνα χωρίς χαρακτήρα: Το δωμάτιο αυτό πρέπει να έχει «σπιτένια» αίσθηση. Πρέπει να είναι ένας χώρος ζεστός που θα σας προδιαθέτει να δημιουργήσετε με την μαγειρική σας αλλά και να μαζέψετε την οικογένεια σας γύρω από το τραπέζι.
Όχι στο κενό στα ντουλάπια: Άλλο ένα λάθος, που το βλέπω συχνά, είναι το κενό που υπάρχει μεταξύ στα ντουλάπια και το ταβάνι.Αυτό δεν εξυπηρετεί σε τίποτα άλλο από το να μαζεύει σκόνη και να χάνετε αποθηκευτικούς χώρους.
Κουζίνα βγαλμένη από περιοδικό: Μπορεί να δείχνει τέλεια στο show room αλλά αυτό το υπερβολικά τέλειο, δεν είναι πάντα και το επιθυμητό. Μη φοβόσαστε να συνδυάσετε στυλ και εποχές.
Προσοχή στις ανοξείδωτες επιφάνειες: Εκτός εάν θέλετε ένα πολύ βιομηχανικό στυλ. Εάν παραφορτώσετε το μέρος με stainless steel συσκευές και επιφάνειες θα έχετε ένα παγωμένο αποτέλεσμα και πολύ γυαλάδα! Συν ότι θα πρέπει να είσαστε συνεχώς με ένα πανί για να καθαρίσετε τις δαχτυλιές.
Όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερα : Δεν έχουμε όλοι την τύχη να διαθέτουμε μεγάλη κουζίνα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να κάνουμε τον χώρο να ξεχωρίζει. Σκεφτείτε λειτουργικά και δημιουργήστε μια κουζίνα που θα είναι πρακτική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news