San Francisco

Η ιδιοκτήτρια Rosy Strazzeri-Fridman επέλεξε επιτέλους να μας παρουσιάσει,μέτα από δεκαετία αναστηλώσεων και ανακαινίσεων το υπέροχο Βικτοριανό σπίτι της στο San Francisco. Επέλεξε να δημιουργήσει μια διακριτική διακόσμηση σε λευκό φόντο ώστε το ίδιο το σπίτι να είναι στο επίκεντρο της προσοχής.


Παρότι πολύ άσπρο για τα γούστα μου, μου άρεσε παρά πολύ έτσι πως συνδυάζονται vintage κλασικά κομμάτια με μοντέρνα, όπως ο γαλλικός Provincial καναπές με το γυάλινο minimal τραπέζι. Ένας χώρος μονοχρωματικός σε ουδέτερους τόνους χρειάζεται διαφορετικές υφές για να μη γίνει βαρετός κι αυτό έχει επιτευχθεί μέσα από τις επιλογές σε υφάσματα και χαλιά. 
Αν κάτι λατρεύω στα Βικτοριανά σπίτια είναι αυτή η εσοχή  που έχουν! Αν και εγώ μετάξι μας εκεί θα έβαζα το γραφείο μου! 
Ποσό θεατρικό και πόσο ιδιαίτερο είναι που χρησιμοποιείσαι την κούκλα ραψίματος σαν καλόγερο! Και είναι αρκετά ενδιαφέρον σαν επιλογή και σαν εικόνα! 
,











Βρήκα αρκετά ενδιαφέρον την επιλογή της που χρησιμοποιείσαι διαφορετικές καρέκλες στην τραπεζαρία της! Αν και το φωτιστικό δεν θα έλεγα ότι με τρέλανε πολύ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news