Μετατρέψτε ένα φωτιστικό των 2 ευρώ σε deco statement κομμάτι




Λίγη όρεξη χρειάζεται και ελάχιστο κόστος απαιτείται προκειμένου να δώσετε ένα DIY twist στο χώρο σας, που θα δημιουργήσει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα ενώ θα σας απασχολήσει δημιουργικά! Ένα από τα πιο συνηθισμένα φωτιστικά όπως το Regolit από το IKEA, αξίας 1,99 €, μπορεί να μετατραπεί σε ένα εντυπωσιακό φωτιστικό, με τη βοήθεια λίγου χαρτιού και κόλλας.
Πραγματικά είναι απίστευτο πώς μερικές λωρίδες χαρτί, μπορούν να μετατρέψουν ένα φτηνό και κοινό φωτιστικό σε κάτι το ιδιαίτερο και μοναδικό. Αρχικά προμηθευτείτε το εν λόγω φωτιστικό, είτε από το ΙΚΕΑ, είτε απ-ό κάποιο άλλο κατάστημα που πουλά χάρτινα φωτιστικά σε στυλ φανάρι. Βρείτε φύλλα χαρτιού Α4 και κόψτε τα σε τριγωνικές λωρίδες. Αυτό γίνεται εύκολα με ένα κοπίδι αφού χαράξετε τις γραμμές. Αν έχετε σταθερό χέρι και το ψαλίδι καλό είναι.
Μπορείτε επίσης να βάψετε τις λωρίδες πριν τις κολλήσετε σε διάφορα χρώματα, π.χ. όλες μάυρες ή κόκκινες ή σε διαφορετικές αποχρώσεις. Επίσης ενδιαφέρουσα εκδοχή θα ήταν αποκόμματα περιοδικών, για τις πιο ανατρεπτικές fashionistas.Καλή επιτυχία!



       

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news