Boho house

                       Ένα πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερα όμορφο  σπίτι στη Μαδρίτη μας παρουσιάζεται  . Η διακόσμηση  bohemian και αρκετά θηλυκή μας κερδίζει αμέσως με τα έντονα  θερμά χρώματα του και το υπέροχο πάντρεμα  των υλικών του .


Φανταστικό  το ξύλινο τραπέζι αλλά και το ethnic σπαστό side table. Αρκετά ενδιαφέρον μου φάνηκε  η κουρτίνα, παρατηρήστε πως συνδυάζει δύο διαφορετικές κουρτίνες, μια απλή ουδέτερη και στη μέση ένα φούξια υφαντό ethnic με κεντήματα στο πάνω μέρος. Δεν είναι υπέροχος ο συνδυασμός ? και φυσικά λατρεύω τον τοίχο με την επένδυση τούβλου, κατά την γνώμη μου είναι ένα διαχρονικό trend και αναδεικνύει απίστευτα τα έργα τέχνης απλά και οικονομικά φαίνονται ιδιαίτερα κρεμασμένα πάνω του.! αλλά και το ethnic σπαστό side table. Αρκετά ενδιαφέρον μου φάνηκε  η κουρτίνα, παρατηρήστε πως συνδυάζει δύο διαφορετικές κουρτίνες, μια απλή ουδέτερη και στη μέση ένα φούξια υφαντό ethnic με κεντήματα στο πάνω μέρος. Δεν είναι υπέροχος ο συνδυασμός ? και φυσικά λατρεύω τον τοίχο με την επένδυση τούβλου, κατά την γνώμη μου είναι ένα διαχρονικό trend και αναδεικνύει απίστευτα τα έργα τέχνης απλά και οικονομικά φαίνονται ιδιαίτερα κρεμασμένα πάνω του.!


Δοκάρια  στην οροφή, κιλίμια και μαξιλάρες στο πάτωμα . Φλοκάτη σαν πλάτη στον καναπέ! Υπεροχή  ιδέα για να αξιοποιήσετε επιτέλους τα παλιές κλειδωμένες στα πατάρια φλοκάτες. Η ψάθα επενδύει σκαμπό και καρέκλες ταιριάζοντας τέλεια με το ύφος του σπιτιού.



Η κουζίνα κατακόκκινη και pop!αν και ειλικρινά θα προτιμούσα να συνέχιζε και εδώ η bohemian επιρροή. 

Ερωτάς με την πρώτη μάτια η vintage ντουλάπα!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news