MIX MATCH DECO


Αν επέλεγα ένα μέρος να ζω σίγουρα τότε θα ήταν ο ονειρεμένος κόσμος του mix match deco. Ανοιχτό για σχεδόν 6 χρόνια στην Παπακυριαζή 37-43 , έχει εκλεκτά hand made διακοσμητικά αντικείμενα από Έλληνες δημιουργούς , εκλεκτής ποιότητας κουρτίνες και ταπετσαρίες καθώς και χρηστικά αντικείμενα κουζίνας. 




Μετά την επίσκεψη μου εκεί το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν μπει πολλά πράγματα στην wishlist μου. 

  Η Μερόπη η ιδιοκτήτρια του καταστήματος αποφάσισε πριν μερικά χρόνια  να ανοίξει έναν χώρο που μέσα σε αυτό θα εκφράσει την αγάπη της για την διακόσμηση και τα hand made αντικείμενα για το σπίτι.



Η επίσκεψη στο mix and match deco στην ουσία ένα κυνήγι θησαυρού που στόχος του είναι να βρεις και να συνδυάσεις μοναδικά αντικείμενα διακόσμησης με τα συμβατικά και ευρείας που μπορεί να έχει στο σπίτι σου.

Σ αυτό το ενδιαφέρον κυνήγι θα έχεις την απεριόριστη βοήθεια τόσο της ιδιοκτήτριας , όσο και της ευγενικής υπαλλήλου, που εδώ και λίγους μήνες που εργάζεται στο κατάστημα έχει δώσει μια νότα φρεσκάδας 











 Αν λοιπόν είστε και εσείς λάτρεις του hand made όπως εγώ αν σας αρέσουν τα μοναδικά και πάνω από προσεγμένα αντικείμενα  νομίζω ότι θα είναι το μοναδικό μέρος για εσάς.
 Aν ενημέρωσε την Βάσω ότι πρόκειται για δώρο θα φροντίσει να είναι  η συσκευασία του πολύ εντυπωσιακή και προσεγμένη 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news