ΜΙΛΩΝΤΑΣ..ΓΙΑ ΝΕΡΑΙΔΕΣ

Μια φορά και έναν καιρό σε ένα μακρινό βασίλειο γεννήθηκε ένα κορίτσι λίγο διαφορετικό από τα αλλά ..Τα περισσότερα παραμύθια κάπως έτσι ξεκινάνε , αν και συνήθως έχουν δράκους , κακίες μάγισσες ,πρίγκιπες που μεταμορφώνονται σε βατράχους , και μικρές πριγκίπισσες. Στην ιστορία μας δεν υπάρχουν τέτοια μυθικά πλάσματα αν και ίσως υπάρχει μια μικροσκοπική νεράιδα. Η νεράιδα έρχεται και σε βρίσκει μόνη της ένα βράδυ καθώς κοιμάσαι, σε  αγγίζει απαλά στον ώμο με το μαγικό ραβδάκι   και σε λούζει με αστερόσκονη *και σε μεταμορφώνει από εκείνη την ημέρα  σε έναν μικρό  εργάτη αφιερωμένο πίστα στην τέχνη και την δημιουργία. Και το όνομα αυτής "Αέλια".


 Το καλό με τους ανθρώπους που έχουν συναντηθεί μαζί της, είναι ότι αναγνωρίζονται  αυτόματα και αποκτούν μια μαγική οικειότητα.

 Πριν λίγους μήνες λοιπόν τυχαία και σχεδόν καρμικά   ένα βράδυ ήρθε  στο ξενοδοχείο που εργαζόμουν ένα τέτοιο κορίτσι, ήταν η  ιδιοκτήτρια ενός σχετικά νέου jewls brand το Alexandrini.
 Είναι από εκείνα τα κορίτσια που έχουν την δημιουργία στο αίμα τους και που δίνουν μορφή στα όνειρα και την φαντασία.
Ίσως φταίει όσο κλισέ και αν ακούγεται "Ότι γίνεται με πολύ αγάπη γίνεται καλύτερο" , ίσως πάλι να φταίει το μεράκι η όταν το χέρι πιάνει αγάπη τα υλικά, και τότε νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι κάτι το μαγικό.


 Έτσι είναι κατασκευασμένα και τα κοσμήματα από το Alexandrini γεμάτα αγάπη και μεράκι έτοιμα να ταξιδέψουν μαζί σου σε μια νέα περιπέτεια, σ ένα νέο ταξίδι μια νέα αρχή.



Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα πολύ να βρω το δικό μου αγαπημένο γιατί όλα μου άρεσαν τόσο πολύ.
Αλλά στο τέλος νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή 












 Για να δείτε περισσότερες δημιουργίες καθώς και να τον τρόπο για να αποκτήσετε ένα ξεχωριστό σύντροφο για μια νέα περιπέτεια μπορείτε απλά να κάνετε κλικ εδώ.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news