Komono sunglasses

Hey!! Έχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε..Λίγο η νέα μου εργασία που δεν μου αφήνει πολλά περιθώρια ελεύθερου χρόνου,λίγο η ενασχόληση μου με την hand made προσωπική μου συλλογή, λίγο τα προσωπικά μου προβλήματα πέρασε τόσο μεγάλο διάστημα μέχρι να τα πούμε από εδώ βέβαια αυτή που με ακολουθούν τόσο στην προσωπική μου σελίδα στο facebookhttps://www.facebook.com/pages/Georginas-breeze/505177546181767) όπως και στο instagram (https://instagram.com/georgina_breeze/) μαθαίνετε νέα μου.
 Λοιπόν σήμερα θα σας παρουσιάσω την νέα μου αγάπη και έμμονη( που άνετα θα τα έπαιρνα όλα δεν μου είναι ευκολό να διαλέξω από την υπέροχη συλλογή γυαλιών που διαθέτουν και άνετα φλερτάρω πλέον και ανοιχτά με την προοπτική να αποκτήσω σύντομα και ένα ρόλοι από το ίδιο brand) και  φυσικά αναφέρομαι στο  brand Komono.



 Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο ένα μήνα και κάτι έχω ένα μικρό θέμα με τα μάτια μου, μια μικρή αλλεργία που πλέον από την πολύ συχνή χρήση κολλύριον  μετατράπηκε ,σε φωτοευαισθησία για αυτό τα πρωινά και κυρίως σε χώρους με έντονο φωτισμό ακόμη και τεχνικό ακόμη και βράδυ, είμαι μόνο με γυαλιά ηλίου και το παίζω λίγο diva λίγο τυφλός πιανίστας μια φόρα είμαι σε άλλο στιλιστικό mood. Για αυτό έχει γίνει μια σχεδόν αποκλειστική σχέση και κυρίως πολλών ωρών επαφή. 


Από το 2009, το brand ΚΟΜΟΝΟ των Βέλγων σχεδιαστών Anton Janssens και Raf Maes προσφέρει unisex αξεσουάρ μόδας με ρετρο-φουτουριστική αισθητική.
.
 Πρόκειται για αναλογικά ρολόγια και γυαλιά ηλίου, που συνδυάζουν το κλασικό με το μοντέρνο: κλασσικά σχέδια με μοντέρνα χρώματα και μοτίβα.



Για την πόλη της Λάρισα λοιπόν τα βρίσκουμε αποκλειστικά στο motel street boutiquehttps://www.facebook.com/motelstreetboutique?pnref=about.overview) Πατρόκλου 4 241 053 7380 όπως και στο site http://www.daggers.gr/  





Komono στα ιαπωνικά σημαίνει «μικρά πράγματα».








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news