Μακιγιάζ για μία ξεχωριστή έξοδο

                               
Η ημέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και εσείς ακόμα δεν έχετε αποφασίσει τι μακιγιάζ  να επιλέξετε?
Αρχικά πρέπει να σκεφτείτε ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου απαιτεί να είστε λαμπερή!!!Είτε γιορτάσετε στο σπίτι σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον σύντροφό σας είτε βγείτε σε λαμπερά μέρη μαζί του κατά την ημέρα αυτή, χωρίς αμφιβολία θα θέλατε να κάνετε την καλύτερη σας εμφάνιση...


 Η make up artist Άντα Στογιαννίδουμας δίνει για άλλη μια φόρα συμβουλές και tips για να κάνουμε την καλύτερη εμφανίσει την ημέρα των ερωτευμένων.

Έντονο βαθύ βλέμμα με ένταση στις βλεφαρίδες


 φορώντας Mascara Hypnôse Star της Lancome για πιο ακαταμάχητο βλέμμα








Φλογερά κόκκινα χείλη 


Mε το Perfect Rouge Valentine RD415 της  Shiseido




 Γυαλάδες στα ζυγωματικά  Τοποθετώντας τη λάμψη με το ιδιαίτερο φινιρισμα Camelia de Plumes της Chanel



Συνθέτουν το νέο valentine make up look για φέτος. Η έμφαση που δίνεται, όχι μόνο στο έντονο μακιγιάζ στα μάτια, αλλά και στα βαμμένα χείλη φέρνει στο προσκήνιο τη δόξα μιας


άλλης εποχής

και επαναφέρει αυτή τη λαμπερή πρόταση μακιγιάζ την ημέρα αυτή.
Το μακιγιάζ θα πρέπει να είναι σωστό, αν θέλετε να φαίνεστε όμορφη την ημέρα των ερωτευμένων . Το κλειδί είναι να τοποθετήσετε πρώτα την σκιά των ματιών σας, στη συνέχεια να εφαρμόσετε το make-up σας! Το αγαπημένο μου foundation είναι το Tenue De Perfection του οίκου Guerlain που προσφέρει μοναδική ελαστικότητα με απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας σε συνδυασμό με την αντίστοιχη πούδρα του.
Έπειτα τοποθετήστε οποιαδήποτε άλλο προϊόν που θέλετε να φορέσετε για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ. Με αυτό τον τρόπο δεν θα πέσει σκιά ματιών σε μέρη που δεν το θέλετε ώστε να αλλοιώσει το τελικό αποτέλεσμα. Βέβαια τίποτα δεν λέει Valentines day χωρίς λάμψη στα χείλη! Φορέστε περίγραμμα στα χείλη σας με ένα κόκκινο μολύβι χειλιών τις αρεσκείας σας και προσθέστε make-up στις γωνίες του στόματός σας. Στη συνέχεια, απλώστε ένα κόκκινο κρεμώδες κραγιόν και μπορείτε να ολοκληρώσετε για να γίνει ποιο glam το αποτέλεσμα προσθέτοντας lip gloss.

Λατρεύω το κραγιόν Perfect Rouge Valentine RD415 της Shisheido , προσφέρει ενυδάτωση κ ταυτόχρονα απόλυτη σταθερότητα, συνδυάστε το με το αντίστοιχο lip gloss για έξτρα λάμψη!!!

Παρά το γεγονός ότι μπορεί να σας αρέσει κατά να πιείτε αρκετά όπως ένα γευστικό mojito ή cosmopolitan, όμως δεν έχετε σκεφτεί ότι το δέρμα σας το αλκοόλ, σας το αφυδατώνει και θα δείχνει ξηρό και θαμπό. Για να βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας θα λάμπει παρά την ροή του αλκοόλ κατά την ημέρα αυτή θα μπορούσατε να εφαρμόσετε μια μάσκα προσώπου τόνωσης! Η ενυδατική σας δεν θα είναι αρκετή ώστε να καλύψει τις ανάγκες τις επιδερμίδας. Για να μην αντιμετωπίσετε τέτοιο πρόβλημα στην επιδερμίδα σας χρησιμοποιήστε την θαυματουργή μάσκα Suractive Volume Contour της Lancaster



Επίσης αν τα μάτια σας είναι κουρασμένα από τον φόρτο εργασίας σας. Για να είστε σίγουρες ότι θα δείχνουν φωτεινά δώσετε στον εαυτό σας λίγο χρόνο για μασάζ στα ματιά ώστε να απαλλαγείτε από το πρήξιμο τους.Υπέροχη μάσκα ματιών είναι η μάσκα πατάτας από τη freshline... τρομερά αποτελεσματική!!!
Βέβαια θα σας αποκαλύψω μία από τις καλύτερες συμβουλές ομορφιάς όλων των εποχών: "Απολαύστε τον εαυτό σας!" Μπορεί να ακούγεται τόσο απλό αλλά φροντίστε να περνάτε ουσιαστικό  χρόνο με τον σύντροφό σας και να απολαμβάνετε ο ένας τον άλλον ολοκληρωτικά!
Αφιερώνοντας χρόνο με τον άνθρωπο που αγαπάτε ...είναι η τέλεια θεραπεία ομορφιάς , το δέρμα σας θα λάμπει , τα μάτια σας θα φωτίσουν και θα γίνετε ποιο θερμός ως άνθρωπος!




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news