Προτάσεις για Φθινοπωρίνη διακόσμηση


 Το φθινόπωρο πλέον έχει μπει αρκετά δυναμικά στην ζώη μας και πλέον όλο και ποιο πολύ αναπώλουμε το καλοκαιράκι και τις όμορφες αναμνήσεις που μας έχει αφήσει. Το φθινόπωρο έχουμε την τέλεια δικαιολογία για μια ανανεώσει και μερικές αλλαγές στην διακόσμηση του σπιτιού και να φέρουμε μαζί  με έναν αέρα ανανέωσης και το φθινοπώρου στην οικεία μας.
    Αρχικά αφαιρέστε και τα τελευταία απομεινάρια της καλοκαιρινής διακοσμήσεις και εστιάστε στα σημεία που μπορείτε εύκολα να παίξετε με διακοσμητικά τρικ χωρίς να προβείτε σε έξοδα.
 Ο χώρος της εισόδου, το τραπέζι της κουζίνας ή της τραπεζαρίας σας, ο μπουφές, το σβηστό ακόμα τζάκι, είναι όλα σημεία τα οποία μπορείτε να επιστρατεύσετε, ώστε με μικρές αλλαγές να δημιουργήσετε μία εποχιακή ατμόσφαιρα στο σπίτι.


   Πορτοκαλί αποχρώσεις, φύλλα, γυμνά κλαδιά αλλά και κολοκύθες είναι κάποια από τα βασικά στοιχεία που δεν πρέπει να λοιπόν καθώς και κάστανα ,κουκουνάρια καθώς και βελανίδια 

Πάρτε μεγάλες γυάλες και γεμίστε της βελανίδια κουκουνάρια και ξερά φύλλα

Μέσα μπορείτε να βάλετε κεριά 


Μπορείτε να μαζέψετε κλαδιά και να τα βάλετε μέσα  σε βάζα μαζί με κουκουνάρια Η να βάλετε λουλούδια εποχής 

Να τα κρεμάσετε πάνω από την τραπεζαρία σας 


Να το κάνετε πρωτότυπη κορνίζα αναμνήσεων 

Φτιάξτε μπισκότα σε σχήμα από βελανίδια ..


Η να αγοράσετε η να φτιάξετε στεφάνια σε mood φθινοπώρου Μια πολύ όμορφη και πρωτότυπη ιδέα θα ήταν να χρησιμοποιήσετε αληθινές κολοκύθες και να της μεταμορφώσετε σε κηροπήγιο 

2 σχόλια:

 

Blogger news