Φτιάξτε μόνοι σας Χριστουγεννιάτικες κάλτσες


 Αναρωτιέστε με τι να διακοσμήσετε το τζάκι σας φέτος τα Χριστούγεννα; Δημιουργήστε τις δικές σας μάλλινες κάλτσες με τα ραπτικά σας που ήδη έχετε στο σπίτι σας. Βρείτε κάποιο ύφασμα  που δεν χρειάζεστε και ξεκινήστε τη την χειροτεχνία.
Πάρτε μια έτοιμη κάλτσα και τοποθετήστε την πάνω στο ύφασμα. Πάρτε τα σωστά μέτρα και κόψτε το ύφασμα στο σχήμα της κάλτσας. Επαναλάβετε ακόμα μία φορά. Αφού έχετε ήδη κόψει και τα δυο κομμάτια, με μια χοντρή κλωστή ράψτε τις κάλτσες έτσι ώστε τα δυο κομμάτια να ενωθούν και να πάρουν το σχήμα της κάλτσας.
Προσοχή μην ξεχάσετε να αφήσετε ανοιχτό το επάνω μέρος της κάλτσας. Αφού ολοκληρώσετε αυτό το βήμα, γυρίστε και διπλώστε την κάλτσα προς τα έξω για να δώσετε στιλ. Αν θέλετε να την διακοσμήσετε εξωτερικά τότε μπορείτε να ράψετε στο επάνω μέρος κορδέλα ή ότι άλλο χριστουγεννιάτικο μικρό διακοσμητικό θέλετε.
 Μπορείτε να γίνετε  followers στο instagram για να βλέπετε ολές τις νέες μου δημιουργίες καθώς να κάνετε και like στην σελίδα μας στο facebook και να βλέπετε τα νεά μου..
xxxx
 Georgina 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news