ΕΝΑ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟ INTERIOR DESIGN STUDIO

 Το γραφείου του Feasby & Bleeks Design στο Τoronto, δημιούργησαν αυτό τον πολύ όμορφο χώρο για να φιλοξενήσει το διακοσμιτικό γραφείο τους. Χωρίς πολλά έξοδα, αλλά με ευρηματικές λύσεις κατάφεραν να στήσουν ένα υπέροχο γραφείο.Ένα μεγάλο μεταλλικό φύλλο ντύθηκε με ταπετσαρία και στερεώθηκε στον τοίχο για να λειτουργήσει ως inspiration board. Μίξη επίπλων σε διάφορα στυλ και παιχνίδι με το χρώμα σε ουδέτερο φόντο.


 Ο χώρος βρίσκεται σε ημιυπόγειο ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός, εξού και το λευκό χρώμα στους τοίχους και το απαλό γκρι στα έπιπλα.

  Επειδή μια ειδική κατασκευή για αποθηκευτικούς χώρους θα στοίχιζε πολύ πήραν ντουλάπια κουζίνας και τα αξιοποίησαν ωραιότατα για να αποθηκεύσουν σχέδια και δείγματα.
 Ντουλάπια τοποθετήθηκαν πέρα για πέρα και βάφτηκαν σε ένα απαλό γκρι χρώμα για να είναι πιο ευχάριστα στο μάτι. Η ταπετσαρία που τοποθετήθηκε από πάνω βοηθάει στο να φαίνεται ο χώρος πιο ευχάριστος και να μη θυμίζει κουζίνα.

  Ένας έξυπνος κι εύκολος τρόπος να αποθηκεύσεις τα μπλοκ δειγμάτων προβάλοντας τα ταυτόχρονα.

  Ο κάθε σχεδιαστής έχει το δικό του ξεχωριστό χώρο εργασίας.
 Και φυσικά μια mini κουζίνα με όλα τα απαραίτητα.


2 σχόλια:

  1. Αγαπάω την διακόσμηση! Και λατρεύω τα νέα design που στοχεύουν στην εξοικονόμηση χώρου!!! Κάτι τέτοιο θέλω και για το μικρό μου σπιτάκι!! Χεχε!!
    Ίσως σε μια άλλη ζωή να ήμουν διακοσμήτρια..! Πφφφ!
    Φιλιά πολλά!
    chicates.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Blogger news