Μερικά από τα ποιο συνηθισμένα λάθη στην διακόσμηση

Πώς να τα αποφύγετε.
Επειδή η σωστή και άνετη διακόσμηση ενός σπιτιού δεν είναι πάντα εύκολο να επιτευχθεί από κάποιον μη επαγγελμάτια και πολλές φόρες η παραπληροφόρηση οδηγεί σε τρομερά λάθη , και πολλές φορές οι ιδέες που μπορεί να έχετε στο μυαλό σας δεν είναι πολύ απλές  υλοποιησητους και πολύ  σωστές, καλό θα ήταν να αποφύγετε ορισμένα καθοριστικά λάθη τα οποια συναντώ πολλές φόρες σε χώρους που επισκέπτομαι. Δείτε μερικά από τα ποιο συχνά λάθη και πως μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με άλλες ωραίες ιδέες:


Αποφεύγετε να γεμίζετε έναν χώρο με πολλά αντικείμενα γιατί η διακόσμηση γίνεται κουραστική. Είναι προτιμότερο να επιλέξετε λίγα αντικείμενα που σας αντιπροσωπεύουν ή δίνουν ένταση στη διακόσμηση του χώρου.

Δεν χρειάζεται να ταιριάζετε τα πάντα στο ίδιο χρώμα γιατί η διακόσμηση γίνεται μουντή και βαρετή. Αντίθετα, οι χρωματικές αντιθέσεις είναι αυτές που δίνουν ζωντάνια στη διακόσμηση του χώρου.

Εάν θέλετε να ακολουθήσε ένα νέο trend στη διακόσμηση είναι προτιμότερο να πάρετε κάποια στοιχεία από αυτό και να βάλετε μερικές πινελιές, παρά να το υιοθετήσετε για όλον τον χώρο, αφού κάθε trend αλλάζει γρήγορα, και γι'αυτό είναι απαραίτητα και τα διαχρονικά στοιχεία στη διακόσμηση.

Δεν είναι απααίτητη η επιλογή του λευκού χρώματος για τους τοίχους. Οι ανοιχτές αποχρώσεις του κίτρινου και του πράσινου μπορούν επίσης να φωτίσουν όμορφα ένα δωμάτιο. Εναλλάκτικά, μπορείτε να βάψετε έναν τοίχο σε πιο έντονο χρώμα.

Ένα αλλο συνηθισμένο λάθος είναι να τοποθετούνται τα έπιπλα πάντα κοντά στον τοίχο. Η συγκέντρωση των επίπλων προς το κέντρο του χώρου  δημιουργεί μια αίσθηση ζεστασιάς και οικειότητας.





                              επίσηςα φωτίσουν όμορν τοίχο σε πιο έντονο χρώμα.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news