Μύρισε καλοκαίρι ήρθε η ώρα για την βεράντα

Το καλοκαίρι πλέον έρχεται μια ταχύτατους  ρυθμούς και η θερμοκρασία έχει ήδη αρχίσει να γίνεται ποιο υψηλή. Τι ποιο ιδανικό  λοιπόν από το να πάρετε το γεύμα σας  και να απολαύσετε ένα υπέροχο καφέ ή το παγωτό σας με παρέα στη βεράντα του σπιτιού σας. Σε σας έχω μιλήσει και στο παρελθόν για το πως μπορείτε να μετατρέψετε την βεράντα σε μικρή όαση l Και πως ακόμη και με μικρό ποσό μπορείτε να μετατρέψετε την βεράντα  σε ένα μικρό παράδεισο.Και πως ακόμη και αν τμ είναι λίγα να κάνετε ένα πολύ ενδιαφέρον μπαλκόνι Λίγα μόνο έπιπλα και μία λιτή διακόσμηση και φυσικά καλή διάθεση  αρκούν για να μετατρέψουν ακόμη και την πιο μικρή βεράντα σε έναν όμορφο και πάνω απ’όλα άνετο χώρο, όπου θα περάσετε χαλαρές στιγμές τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
Άνετος καναπές και τραπεζάκι από παλέτες διακοσμημένο με κεριά και μια γλάστρα από μπαμπού.


Μεταλλικό  τραπέζι και καρέκλες σε sea breeze  χρώμα.
Ξύλινο τραπεζάκι και καρέκλες με μαξιλάρια.


Μπορείτε αντί για καναπέ και καθίσματα να τοποθετήσετε μαξιλάρες στο πάτωμα και να μετατρέψετε ένα τοίχο σε κρεμαστούς κήπους 

Μία συνηθισμένη και απλή  λύση και φυσικά ασφαλείς ως το αποτέλεσμα  για την καλοκαιρινή διακόσμηση της βεράντας είναι τα έπιπλα μπαμπού.

Μπαλκόνι με λευκό ξύλινο παγκάκι και μερικά μαξιλάρια και γιατί όχι ένα όμορφο λεπτό χαλί στο πάτωμα

Ένα μικρό καναπεδάκι με λευκές  μαξιλάρες και για να δώσουμε λίγο χρώμα και χαρακτήρα μερικά μαροκανά μαξιλάρια , πολυθρόνες και δύο μικρά τραπεζάκια.

Μεγάλη βεράντα με άνετους πολυτελείς καναπέδες 

Ιδέα για μικρές βεράντες.

Η ξαπλώστρα είναι ιδανική για χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news