Προετοιμάστε το σπίτι σας για την άνοιξη

Τί πρέπει να αλλάξετε, να αφαιρέσετε από το σπίτι σας τώρα που μπαίνει η άνοιξη;
Σίγουρα ο καιρός δε θα μείνει έτσι ανοιξιάτικος από τώρα, ωστόσο οι υψηλές θερμοκρασίες θα έρθουν χωρίς να το καταλάβετε. Εκτός από τα ρούχα σας πρέπει να ανανεώσετε, να αλλάξετε και το σπίτι σας.
Καλό θα είναι να ξεκινήσετε με ένα γενικό καθάρισμα του σπιτιού. Ανοίξτε τα παράθυρα, αφήστε τον καθαρό αέρα και τον ήλιο να μπει στο σπίτι σας και ξεκινήστε να καθαρίζετε το σπίτι σας. Μπορείτε α αφαιρέσετε κάποια καλύμματα από τα έπιπλα, σκουρόχρωμα τραπεζομάντηλα, γούνινα χαλάκια. Μπορεί να είναι νωρίς να αφαιρέσετε τα χαλιά σας, ωστόσο αν νιώσετε ότι δε ταιριάζουν στο mood σας, απαλλαχτείτε από αυτά. Επίσης θα ήταν καλό να αλλάξετε τις κουρτίνες σας. Ανανεώνουν πλήρως το χώρο σας.
Συνεχίστε με το εξωτερικό του σπιτιού σας. Καθαρίστε τη βεράντα σας, βγάλτε μερικά έπιπλα για να καθίσετε ένα ηλιόλουστο κυριακάτικο μεσημέρι έξω και γεμίστε το χώρο με όμορφα λουλούδια. Αν έχετε κήπο ακόμα καλύτερα. Μην ξεχνάτε ότι τα φυτά θέλουν περιποίηση και ότι ενδεχομένως να χρειαστεί να μαζέψετε μέσα τα έπιπλα, λόγω βροχής. Είναι ακόμα Μάρτης.
Αρωματίστε το χώρο σας. Στο ανοιξιάτικο κλίμα ταιριάζουν τέλεια οι λουλουδάτες μυρωδιές. Κεράκια, spray χώρου μπορούν να φέρουν την άνοιξη μέσα στο σπίτι σας. Αφού πρώτα αφήσετε να μπει φρέσκος αέρας στο σπίτι, στη συνέχεια αρωματίστε.
Συνεχίστε με την ντουλάπα σας. Τα βαριά γούνινα παλτό, τα μάλλινα πουλόβερ είναι περιττά. Σίγουρα δεν πρέπει να πρέπει να προσθέσετε τα μαγιό σας στα συρτάρια σας, επιλέξτε όμως μία μεσαία λύση. Βαμβακερά μπλουζάκια, δερμάτινα σακάκια, καμπαρντίνες, cropped παντελόνια είναι κάποια πρωταγωνιστικά ρούχα της άνοιξης.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news