Ένα υπέροχο τραπέζι

Σε προηγουμένη ανάρτηση(Κατασκευές από Κλαδιά)σας είχα υποσχεθεί να σας σας δείξω πως να κατασκευάζεται εύκολα ένα τραπέζι από κορμούς. Για το έργο θα χρειάστηκε  34 κορμούς σημύδα, το καθένα περίπου 3-4 εκατοστά σε διάμετρο.

Κάπως έτσι θα μοιάζει όταν τελειώσετε.

 Τι θα χρειαστείτε  

 Κορμούς σημύδας κομμένοι 45  εκ)
 4x8-φύλλο κόντρα πλακέ σημύδας 
Ξύλο κόλλα 
Ξυλόβιδες 
Grout 
10.6 εκατοστά τροχούς 
Clear πολυουρεθάνης

Εργαλεία που θα χρειαστείτε:

Δισκοπρίονο 
Miter 
Επαναφορτιζόμενο δράπανο 
Grout float 
μαχαίρι Στόκος


Βήμα 1: Κόψτε το κόντρα πλακέ . βάση για 33x24 εκατοστά, και φτιάξτε  ένα κιβώτιο από κόντρα πλακέ μέτρηση 27x18x16 εκατοστά Κόψτε δύο 68 x40. εκατοστών  και δύο 45x40 εκατοστών  κομμάτια για τις πλευρές και ένα 68x45 εκατοστών  κομμάτι για την κορυφή. Κολλήστε τις πλευρές κουτί μαζί, τότε βίδα. Κέντρο το κουτί στη βάση ξύλο, το βίδωμα μέσα στο κουτί και μέσα στη βάση για την εξασφάλιση.



Βήμα 2: Κόψτε τα αρχεία καταγραφής έως 45 εκ. χρησιμοποιώντας ένα πριόνι . Χρησιμοποιήσαμε 34 κούτσουρα, αλλά μπορείτε να ρυθμίσετε την ποσότητα με βάση τη διάμετρο των κορμών σας. Στεφάνη κόλλα ξύλου κατά μήκος μίας πλευράς και στο κάτω μέρος του κάθε ρόλλου. Ασφαλίστε τα αρχεία καταγραφής για τη βάση και το πλαίσιο από ξύλο, όπως φαίνεται. Για επιπλέον αντοχή, βιδώστε με το ξύλινο κιβώτιο σε κάθε ημερολόγιο.





Βήμα 3: Αρχή το κουτί με το 27x18 ιντσών κομμάτι κόντρα πλακέ που κόβονται στο Βήμα 1. Βιδώστε το πάνω στο κουτί για να το ασφαλίσετε.



Βήμα 4: Κόψτε 2 εκάτοστα  γύρους ξύλο χρησιμοποιώντας ένα πριόνι . Κόβουμε 40 για το έργο αυτό. Χρησιμοποιήστε ξυλόκολλα να εξασφαλίσει σε κάθε γύρο του top box, ευθυγραμμίζοντας σε σειρές όπως κόλλα.




Βήμα 5: ενέματα Spread πάνω από τους κορμούς με ένα άρμα ενέματα, εξομαλύνοντας τις άκρες μεταξύ των κορμών. Σκουπίστε επιπλέον ενέματα με τον πλωτήρα. Χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι στόκος να ξύνεται ενέματα στην επιθυμητή εμφάνιση σας. Αφήστε το ρευστοκονίαμα να στεγνώσει πριν συνεχίσετε στο βήμα 6.


Βήμα 6: Τοποθετήστε τα πόδια στη βάση με τις βίδες. Τοποθετήστε το τροχίσκοι 2 εκάτοστα από την άκρη του πίνακα . Τελειώστε με την εφαρμογή ενός παλτό της σαφούς πολυουρεθάνης στο ξύλο.




Και ιδού! Τελικό τραπέζι του καφέ σας σημύδας. 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news