UrbanBlender:online shop

Έτσι ξαφνικά..έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς πως ανακάλυψα αυτό το online shop.Μια βροχερή μέρα έψαχνα θέματα για το blog.Και ξαφνικά πέφτω πάνω στο UrbanBlender. Και χάρηκα πάρα πολύ όταν ανακάλυψα ότι έχουν μόνο Έλληνες ασχεδίαστες!Γιατί είπαμε ψωνίζουμε μόνο Ελληνικά πλέον ας μάθουμε όμως λίγα πράγματα γι αυτό.Έτσι επικοινώνησα μαζί τους ήταν πολύ φιλική και προσιτή σαν άνθρωποι και αποφάσισα να τους φιλοξενήσω σήμερα στο blog μου για να τους γνωρίσω και στους φίλους μου. 
Αυτός ο κόσμος χρειάζεται ονειροπόλους .....Είναι το μότο του online shop

Η σύλληψη της δημιουργίας του UrbanBlender έγινε στην Ελλάδα το 2009 αλλά πέρασε σχεδόν  ένας χρόνος για την πραγματοποίηση αυτής της ιδέας. 




Στη δημιουργία αυτής της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου μας ώθησε η έντονη διάθεση να προβληθούν επιτέλους οι Έλληνες παραγωγοί κ να αναγνωριστούν τα ενδιαφέροντα κ σαφώς ποιοτικά προϊόντα τους. Βέβαια ευπρόσδεκτοι είναι και κατασκευαστές εκτός συνόρων εφόσον αποφασίσουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας και θελήσουν να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσα από τον φιλόξενο και χωρίς διακρίσεις ιστότοπό  μας ! 

Επιπλέον θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε εμπνευσμένους δημιουργούς/σχεδιαστές που απευθύνουν τα προϊόντα τους σε περιορισμένο αριθμό ανθρώπων, να βρουν ευρύτερα το κοινό τους. Προσφέροντάς τους δωρεάν βιτρίνα στον παγκόσμιο ιστό πιστεύουμε ότι οι δημιουργίες τους σύντομα θα βρουν θερμό κοινό μέσω του εμπορικού καναλιού μας. 



ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΕ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ και την ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.  Γι αυτό και θα χαρούμε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε αναζήτηση προϊόντος, σχόλια επάνω στα διατιθέμενα προϊόντα και πιθανές ελλείψεις που εντοπίζετε στην εμπορική μας πλατφόρμα. Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας και θα χαρούμε να ανταποκριθούμε στις αναζητήσεις σας με τις καλύτερες δυνατές τιμές και προϊόντα.
Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας προσφέρουμε σωστή εξυπηρέτηση, λογικές τιμές και γρήγορη παράδοση. 



Το UrbanBlender το βρίσκουμε στο facebook(UrbanBlender)η http://www.urban-blender.com θα σας ενθουσιάσουν οι προσιτές τιμές του και η τεράστια ποικιλία του που καλύπτουν όλα τα στυλ και γούστα.








Και επειδή είναι ο τελυεταίος διαγωνισμός των γιορτών και έχει και κρύο αποφασίσαμε να σας ζεσταίνουμε σε συνεργασία πάντα με το 
UrbanBlender κληρώνουμε σε έναν τυχερό κατόπιν κληρώσεις η ένα παλτό η ένα μπουφάν..Πληροφορίες στο Georgina's breeze




3 σχόλια:

  1. Βασικά το αντρικό είναι μπουφάν..είναι υπέροχα και πολύ ζεστά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι υπέροχα! Και γενικά στη σελίδα τους έχουν πολύ ωραία πράγματα και τεράστοια ποικιλία! Αξίζει την προσοχή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Blogger news