Πως Να Αξιοποιήσεις Ένα Παλιό ΠαράθυροΑν κάνετε ανακαίνιση στο παλιό σας σπίτι, ή βρεθεί στα χέρια σας ένα παλιό παράθυρο, μη το πετάξετε. Δείτε πόσο ωραία μπορείτε να το αξιοποιήσετε διακοσμώντας το σπίτι σας!


Γίνεται ωραιότατη κρεμάστρα με την απλή προσθήκη μερικών γάντζων.


Να τακτοποιήσουμε και να προβάλουμε τα κοσμήματα μας.

Απλά και μόνο κρεμώντας το στον τοίχο είναι αρκετό για να δώσετε στο σπίτι σας shabby chic στυλ. Tέλειο για ένα εξοχικό σπίτι και πολύ ωραία ιδέα για wall art. Όσο πιο περίτεχνο είναι φυσικά τόσο το καλύτερο!Και φυσικά να αναδείξουμε τις αγαπημένες μας φωτογραφίεςΕκτός κι αν προτιμούμε υφάσματα και ταπετσαρίες.

Ε τώρα πετάς ένα τέτοιο αριστούργημα? Αμαρτία είναι! Πόσο ωραία δείχνει πάνω σε μια κονσόλα που στην προκειμένη περίπτωση εκτελεί χρέη μπαρ.


Ακόμα κι αν είναι πτωχό κι ασήμαντο μπορεί να εκτελέσει διακοσμητικά καθήκοντα , όπως εδώ που  στηρίζει ένα ράφι με όμορφα γλαστράκια! Εύκολη και φθηνή λύση για τον εξωτερικό χώρο!

Παράθυρο με θέα τον Έρωτα!

Γίνεται ωραιότατη κρεμάστρα με την απλή προσθήκη μερικών γάντζων.

Μπορεί να στολίσει θαυμάσια και το γείσο ενός τζακιού.Φανταστικό 


Να το μετατρέψουμε σε ραφιέρα και πίνακα ανακοινώσεων.

Μια ιδιαίτερα δημοφιλής πρόταση είναι να τοποθετηθούν καθρέπτες στη θέση των τζαμιών.
Μπορούμε να βάλουμε ζωγραφιές!                           
Μπορούμε σχετικά εύκολα να το χρησιμοποιήσουμε ως πορτάκι σε αυτοσχέδια βιτρίνα.
Την επόμενη φορά που θα βρεθεί στα χέρια μια παλιατζούρα σκεφθείτε πως μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε πριν την πετάξετε. Ενδέχεται να γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα σας διακοσμητικά στοιχεία η πάρτε με τηλ η στείλτε μου ένα mail θα έρθω να το πάρω(γιατί κάπου θα το χρειαστώ και γενικά είμαι παλιατζής δεν πετάω εύκολα τίποτα  η να σας το αναδιαμορφώσω και να του δώσω νέα πνοή.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news