Το Σπίτι Της Ανακύκλωσης Στο Βέλγιο

 H Christiane Högner είναι μια γερμανίδα designer επίπλων που ζει στις Βρυξέλλες και αρέσκεται στην ανακάλυψη θησαυρών στα υπαίθρια παζάρια παλιών αντικειμένων. Σκοπός της είναι να τους δίνει νέα ζωή. Είναι η προσωποποίηση της ανακύκλωσης και μάλιστα με ασυνήθιστους τρόπους. Πιστεύει ότι είναι θέμα κοινωνικής ευθύνης όλων μας και συμφωνώ μαζί της. Μία από τις ωραιότερες ιδέες της είναι αυτή η αποθηκευτική μονάδα που αποτελείται από ένα μεταλλικό σκελετό και κοινά πλαστικά καφάσια ως συρτάρια. Δεν είναι απίστευτη? Μάλιστα ο σκελετός της μονάδας έχει κατασκευαστεί σε εργαστήριο όπου εργάζονται άνθρωποι με ειδικές ανάγκες. Να λοιπόν ένας θαυμάσιος τρόπος να ανακυκλώνουμε τα πλαστικά καφάσια.

Σε όλους τους χώρους του σπιτιού βλέπεις τις ευφυείς ιδέες της, όπως αυτή η κάβα που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση παπουτσιών.

Η φιλοσοφία της είναι ότι πρέπει να είμαστε δημιουργικοί και να διακρίνουμε τις δυνατότητες σε όλα τα αντικείμενα, ακόμα και σε αυτά που προορίζονται για πέταμα.

 Τα μαξιλάρια προέρχονται από παλιά πουκάμισα του συζύγου. Απίθανη πραγματικά ιδέα!


Ο καναπές φτιαγμένος από πολλά παλιά μαξιλάρια!

Στην τραπεζαρία ένα καλάθι απλύτων έχει μετατραπεί σε κούνια για το μωρό! Τρέμε Fisher Price!!!

Η έμπνευση έρχεται από τα μικρά πράγματα και είναι αστείρευτη, χρειάζεται απλά να ανοίξουμε τα μάτια μας και να μην υποτιμούμε τίποτα. Διαβάστε όλο το άρθρο κι εμπνευστείτε κι εσείς! 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news