Hand...res

Σήμερα φιλοξενούμε στο blog ένα πολύ γλυκό και απίστευτα ταλαντούχο κορίτσι και σε λίγο καιρό και επίσημα συνάδελφο διακοσμήτρια!Που ασχολείται με τεράστια επιτυχία εδώ και λίγο καιρό  με την χειροποίητη δημιουργία!Ας μάθουμε όμως λίγα πράγματα γι αυτήν..
Η Νάνσυ Καραγιάννη γγεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου και σπουδάζει στο τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και σχεδιασμού αντικειμένων του ΤΕΙ Αθήνας.  
Από την ηλικία των 6 χρόνων ξεκίνησα να ασχολούμαι με τα καλλιτεχνικά παρακολουθώντας μαθήματα ζωγραφικής.

Έχει λάβει μέρος σε 4 ομαδικές εκθέσεις και παράλληλα άρχισε την ενασχόληση με τις κατασκευές. Πρώτα μαριονέτες, διακοσμητικά και στη συνέχεια κοσμήματα. 

Πάντα φλέρταρε με την ιδέα και  τον χώρο του κοσμήματος, απλά δεν ήταν μια από τις προτεραιότητες της και αποτελούσε   μια τελείως ερασιτεχνική ενασχόληση της … Μετά από παρότρυνση άτομον του φιλικού της περιβάλλοντος  ξεκίνησε να κατασκευάζει δειλά δειλά  απλά κοσμήματα από χάντρες και κορδέλες για δωράκια σε φίλους  και γνωστούς και τότε ήταν που άρχισαν οι πρώτες παραγγελίες....

Όπως καταλαβαίνετε δεν σταμάτησε μόνο  εκεί... Οι παραγγελίες σταδιακά αυξήθηκαν πολύ ,τα σχέδια και τα υλικά άλλαξαν και πλέον κυκλοφορεί μια collection ανά εποχή και παράλληλα εποχιακά ήδη(γούρια, λαμπάδες, κτλ).



Την Νάνσυ την βρίσκεται στο facebook Hand-Res...by Nancy-Karagianni..Και στο hand_rew@yahoo.gr








Και για τους αναγνώστες του blog τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη..Σε έναν τυχερό κατόπιν κλήρωσεις θα κέρδισει το παραπάνω κολιέ της φωτογραφίας περισσότερες πληροφορίες στο facebook.Georginas'breeze




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news