Ιδέες για το ντεκόρ ενός χειμωνιάτικου γάμου

Τρεις οικονομικές λύσεις με στυλ.
Ένας χειμωνιάτικος γάμος δεν χρειάζεται να στερεί από φαντασία και πρωτοτυπία. εκμεταλλευτείτε τα στοιχεία που συνθέτουν την εποχή και φτιάξτε κάτι που θα αρέσει σε εσάς και θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας, χωρίς όμως να αποβεί μοιραίο για το budget σας.

Η διακόσμηση του τραπεζιού και το λεγόμενο centerpiece μπορεί να ανεβάσουν το κόστος του γάμου σας. Γιατί λοιπόν δεν επιλέγετε κάτι εντελώς χειμωνιάτικο και επίκαιρο, όπως κλαδιά και ξύλα που θα βρείτε σε θάμνους και δάση;

 Κάντε μια όμορφη σύνθεση για κάθε τραπέζι σας, σκαλίστε το μονόγραμμα σας πάνω σε ένα κομμάτι ξύλο και οι καλεσμένοι σας θα ρωτάνε για το ποιος είναι ο weddingplanner σας!

Είναι απαραίτητο οι καλεσμένοι σας να γνωρίζουν που θα καθίσουν στο τραπέζι, για αυτό χρειάζεστε απαραιτήτως να βάλετε κάρτες με το όνομα τους.  Φτιάξτε τις κάρτες σας και τοποθετήστε τις πάνω σε κουκουνάρια που θα έχετε ψεκάσει με λίγο χρώμα ή με glitterκαι θα παίξουν τον ρόλο της βάσης.

Πάνω σε μικρούς κορμούς γράψτε τα αρχικά σας και στολίστε μαζί με ένα βάζο στο τραπέζι.

Τέλος, είναι ωραίο οι καλεσμένοι σας να φύγουν με ένα όμορφο και χρήσιμο αναμνηστικό εκτός από την μπομπονιέρα σας. Μια οικονομική αλλά απολύτως σούπερ πρόταση που θα λατρέψουν είναι να φτιάξετε βαζάκια όπου θα έχουν μέσα μείγμα για ζεστή σοκολάτα την οποία θα πιούν στην υγειά σας ένα κρύο χειμωνιάτικο βράδυ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news