ERATO 'S CREATION

 Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα κοσμήματα αν και όταν αγοράζω φροντίζω να είναι χειροποίητα για να είναι μοναδικά και ιδιαίτερα και να με εκφράζουν!Σήμερα θα σας παρουσιάσω μια μοναδική σχεδιάστρια που με έχει εντυπωσιάσει απίστευτα η μοναδική της δουλεία..Ας την γνωρίσουμε λοιπόν...
Η Ερατώ Αργυροπούλου γεννήθηκε στη Λάρισα και σπούδασε Φιλοσοφία-Παιδαγωγική-Ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Η πρώτη επαφή της με το κόσμημα ήταν σε ηλικία 8 χρονών, όπου μπλεγμένη ανάμεσα σε πολύχρωμες χάντρες και μεσηνέζες κατάφερνε με τα πολύ λεπτά της χεράκια να κατασκευάζει τα πρώτα της κοσμήματα και να τα χαρίζει σε πρόσωπα του οικογενειακού και φιλικού της περιβάλλοντος. 

 Η αγάπη για το κόσμημα δε σταμάτησε ποτέ ούτε και στα δύσκολα χρόνια της προετοιμασίας για τις εξετάσεις.
 Αργότερα, ήρθε και η ενασχόληση με πλήθος άλλων υλικών (χρώμα, μέταλλο, ξύλο κλπ) που έδιναν στις κατασκευές της πλήθος επιλογών και εμπνεύσεων. Κατασκευάζει κοσμήματα αντλώντας εμπνεύσεις απ'τη φύση και τις καθημερινές φόρμες των πραγμάτων που την περιβάλλουν και κάνουν τη ζωή πιο απλή και αισθητικά ενδιαφέρουσα. 
Όπως λέει και η ίδια, επινοεί και κατασκευάζει φόρμες που ενισχύουν την προσωπικότητα και τα αισθητικά στοιχεία των ανθρώπων κι όχι τη φιλαρέσκειά τους , ούτε τη ματαιοδοξία τους. Το κόσμημα είναι ένα ενδιαφέρον αξεσουάρ που οφείλει ν'αναδείξει τα προσωπικά στοιχεία καθενός μας κι όχι ν'αποκρύψει το χαρακτήρα μας είτε ο,τιδήποτε κάνει τον καθένα μας ξεχωριστό.

Στις άλλες καλλιτεχνικές αναζητήσεις και δημιουργίες εντάσσονται οι κατασκευές από ξύλο, μέταλλο και πλαστικό με διακοσμητική διάθεση, δίχως όμως πρωτόλεια στοιχεία και απλοποιήσεις.





 Οι κατασκευές κινούνται πολλές φορές στη σφαίρα της αβάντ γκαρντ και προς την πλευρά της ποπ αρτ, με μιαν ανάλαφρη διάθεση, ανάμικτη με χιούμορ. Απευθύνονται κυρίως σε ανθρώπους με την ανάλογη στάση ζωής, όπου η παρουσία αυτών των δημιουργιών προσθέτει μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά τους και στο χώρο όπου ζουν κι εργάζονται, χωρίς να χάνουν, πολλές φορές, τη χρηστικότητά τους.
 Την Ερατώ την βρίσκεται στο facebook  http://www.facebook.com/groups/eratoargy/(ζητήστε να γίνετε μέλη τις ομάδας gallery art design by Erato) η στο email: eratoargy@yahoo.gr εκεί θα βρείτε παρά πολλά σχεδία μοναδικών κατασκευών (θα μαγευτείτε είμαι σίγουρη όπως και εγώ και θα βρείτε κάτι όμορφο για δώρο τώρα τις γιορτές γιατί φέτος το είπαμε στηρίζουμε μόνο ελληνικά και φυσικά μόνο νέους ανερχόμενους ανθρώπους!! Στους αναγνώστες του blog τους περιμένουν δυο μοναδικά δώρα για το μήνα Δεκέμβριο έκπτωση στης δημιουργίες της Ερατώς και μια τυχερή κατόπιν κλήρωσις (δωροδοκίες δεν δέχομαι έκτος βέβαια αν είναι πολλά τα λεφτά Άρη τότε μπορεί και να λυγίσω )περισσότερες πλήροφιές για το τρόπο που μπορείτε να λάβετε μέρος στο facebook...
Πως σας φαίνεται το δωράκι μας??Δεν είναι πολύ όμορφο 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news