Loft Στη Νέα Υόρκη
Ένα πολύ ηλιόλουστο ολόλευκο loft στη Νέα Υόρκη βλέπουμε σήμερα. Πρώην βιομηχανικός χώρος που μετατράπηκε σε διαμέρισμα, όπως είναι προφανές. Οι σωληνώσεις και τα μεταλλικά στηρίγματα παρέμειναν και βάφτηκαν λευκά, καθώς και οι τούβλινοι τοίχοι σε κάποια σημεία. Μου αρέσει  αυτή η λευκή καθαρότητα που διασπάται από πινελιές χρώματος, όπως ο τυρκουάζ πολυέλαιος , η συλλογή από υδρόγειες σφαίρες και το πορτοκαλί ριχτάρι.


Στην είσοδο βρίσκουμε μια λευκή κονσόλα με τρία ελαφίσια κεφάλια από ρητίνη. Πινελιές χρώματος από το μοντέρνο χαλί και προσέξτε τα φωτιστικά εκατέρωθεν!


Στη λιτή μοντέρνα τραπεζαρία την προσοχή κλέβουν ο γεμάτος χρώματα πίνακας και τα τρία τροφαντά κουνέλια!

Στο γραφείο ένας τοίχος ντύθηκε με ταπετσαρία-χάρτη και το μοντέρνο γραφείο συνδυάστηκε με μια καμπυλωτή κλασική καρέκλα, που δένει όμορφα με την παλιομοδίτικη χάρη του χάρτη και δίνει φινέτσα στο χώρο.

Ένα απλό γραφείο στο χώρο της κρεβατοκάμαρας απαρτίζεται από ένα σχεδόν αόρατο plexi τραπέζι κι ένα design κάθισμα.

Η κρεβατοκάμαρα ιδιαίτερα μίνιμαλ, λευκά έπιπλα σε ένα πάλλευκο δωμάτιο με μια εκλεκτική σύνθεση επίπλων. Το κρεββάτι με τη ξυλόγλυπτη διακόσμηση καταφέρνει να ξεχωρίσει διακριτικά με μια κλασική ασπρόμαυρη επιλογή σε λινοσκεπάσματα, ενώ η τυρκουάζ μοντέρνα πολυθρόνα κάνει τη διαφορά. Κουρτίνες δεν υπάρχουν πουθενά, μόνο λιτά roman επιτρέποντας στον industrial χαρακτήρα του κτιρίου να αναδυθεί.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news