Ονειρεμένο Loft
Ένα όμορφο loft στη Μαδρίτη θα δούμε σήμερα. Χώρος πανύψηλος και λευκός με καθιστικό, κουζίνα και χώρο φαγητού στο κάτω επίπεδο και την κρεβατοκάμαρα στο πατάρι. Αυτού του είδους τα loft είναι η χαρά των εργένηδων και των νέων ζευγαριών. 
Ψιττ......έχετε μυρμήγκια σπίτι! Χααα.....τέλεια είναι! Τέχνη με χιουμοριστική διάθεση. Λεπτομέρειες όπως τα ροζ χνουδωτά ριχτάρια δίνουν θηλυκή νότα στο σπίτι.


 Μου αρέσουν πολύ οι κουρτίνες, τονίζουν το ύψος του χώρου και δεν κατακερματίζουν την τεράστια τζαμαρία. Το πως κρεμιούνται και ξεκρεμιούνται τόσα μέτρα ύφασμα είναι άλλο θέμα!

Η κουζίνα πολύ απλή με σχεδόν αδιάφορα αόρατα ντουλάπια. Πρωταγωνιστεί η υπέροχη shabby τραπεζαρία με τις διάσημες πια καρέκλες! Μου αρέσει ιδιαίτερα η βαμμένη μαύρη οροφή. Φέρνει ισορροπία στο χώρο.Αντί μπουφέ μια απλή μεταλλική ραφιέρα που συνοδεύεται με κάποια vintage στοιχεία και τους θαυμάσιους δίσκους-πορτραίτα εκατέρωθεν που κλασικίζουν θεματικά δημιουργώντας συνολικά ένα εκλεκτικό αποτέλεσμα. Ή πως μερικές λεπτομέρειες αναβαθμίζουν ένα έπιπλο αποθήκης!


Άλλη μια υπέροχη γωνιά! 

Και φθάνουμε στην κρεβατοκάμαρα όπου η μίξη διάφορων στυλ συνεχίζει το παιχνίδι. Με στοιχεία από industrial όπως τα φωτιστικά, η χύμα γκαρνταρόμπα και η οροφή από εμφανές μπετόν,ανακατεμένα με μοντέρνα αλλά και vintage κομμάτια. 


Όπως τα υπέροχα δερμάτινα μπαούλα που εκτελούν χρέη κομοδίνων! Οι υφές παίζουν παιχνίδι και δίνουν χαρακτήρα στο δωμάτιο. 


Απλά πράγματα, χωρίς πολυτέλειες και υπερβολές με κάποιες προσεχτικές επιλογές (επίπλων, τέχνης και αξεσουάρ) που δίνουν χαρακτήρα στο χώρο. Υπέροχα θηλυκή η καρέκλα ferforge που εξυπηρετεί το γραφείο! Μια γοητευτική γωνιά με θέα για να ξεμυαλίζεσαι εν ώρα εργασίας. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news