Βικτοριανό Loft Στο Λονδίνο
Μια μεγάλη αποθήκη που χτίστηκε κατά την βικτωριανή περίοδο (1800) μετατράπηκε σε loft προσφέροντας κατοικία σε μια οικογένεια. Βρίσκεται στο Bermondsey του Λονδίνου και είναι μια ομορφιά με εκτιθέμενη πλινθοποιία, αυθεντικά ξύλινα δοκάρια και κολώνες και αυθεντικά ξύλινα πατώματα. Με θέα στον Τάμεση διαθέτει μπαλκονάκι, δύο κρεββατοκάμαρες με μπάνια, media room, κινηματογραφικά φωτιστικά και σκοτεινό δωμάτιο φωτογραφίας! Εντυπωσιαστήκατε? Το σπίτι είναι προς πώληση, όσοι μετακομίζετε εις τα Λονδίνα σπεύσατε!!
Τα τούβλα είναι υπέροχα και τα λατρεύω, θέλουν όμως προσοχή να μη γίνουν κουραστικά και κλέβουν την παράσταση από τα έπιπλα. Εδώ το πρόβλημα το λύσανε δίνοντας βαρύτητα στα σκούρα έπιπλα, όπως στην μαύρη κουζίνα. Ενιαία με το καθιστικό χωρίς να ενοχλεί παραμένοντας εντυπωσιακή.

Το ύφος είναι αρκετά industrial, με τα φώτα και τα φωτιστικά κινηματογράφου να κλέβουν την παράσταση. Η διακόσμηση των τοίχων παραμένει διακριτική τείνοντας προς το βιομηχανικό στυλ.


Δερμάτινα έπιπλα σε μαύρο χρώμα, ΘΕΪΚΌΣ chesterfield καναπές και υπέροχες vintage επιλογές όπως το τραπεζάκι σαλονιού και τα διακοσμητικά αντικείμενα.Η κρεβατοκάμαρα ξεχωρίζει με μια εκπληκτική ethnic καμάρα. τρέχα γύρευε από που την ξήλωσαν. Το 'χουν αυτό το χούι οι Άγγλοι να ξηλώνουν αρχαία από όπου περνούν...για σουβενίρ. Δεν θα απορήσω άμα δω και κάνα τμήμα του Παρθενώνα στα σπίτια τους. Μεταφοραί "Ο Έλγιν"!

Το φλογερό κόκκινο και το φούξια σε μαξιλάρια, χαλιά και διακοσμητικά εντυπωσιάζει κι αιχμαλωτίζει το βλέμμα!

Τέλειο το industrial τραπεζάκι, υπέροχα τα βελούδινα goth μαξιλαράκια με strass!

  O χώρος του γραφείου.....πολύ πράγμα βρε παιδί μου! Τα σάρωσαν τα flea markets.  Υπέροχη θέα, δεν το συζητώ! 

Να και η άλλη κρεβατοκάμαρα, πιο πριβέ κατάσταση αν και η πόρτα είναι σι θρού! Να μην μπορείς να κρυφτείς σε αυτό το σπίτι!!

  Οι εσωτερικές πόρτες αν μη τι άλλο έχουν ενδιαφέρον.

 Τα μπάνια όμως εεεεεε? Σούπερ μοντέρνα!


         Η θέα είναι Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΗ!!!
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news