Ένα Chic Διαμέρισμα Στο Soho
Nα 'μαστε και πάλι Λονδίνο, χρόνια και ζαμάνια! Πρόκειται για ένα διαμέρισμα σε ένα βιομηχανικό κτίριο του 1860 στο Soho, που ανανεώθηκε σε παλ τόνους και λίγες glam νότες. Ένα χαλαρό περιβάλλον, ήρεμη ατμόσφαιρα σε γκρι και καφέ χρώματα που το κάνουν οικείο και ζεστό. Τα έπιπλα αναμιγνύουν το vintage και με το σύγχρονο και αναδεικνύουν θαυμάσια το παλιό κτίριο
Το σαλόνι είναι απλά υπέροχο με αυτόν τον θεϊκό καπιτονέ καναπέ (παθαίνω κάτι όποτε βλέπω αυτό το σχέδιο!) στο χρώμα της λεβάντας, το υπέροχο φωτιστικό και τη διπλή πολυθρονίτσα (πάνω στα αριστερά) που λατρεύω τελευταία! Τα τραπεζάκια είναι μεταλλικά με λεπτά πόδια για να δένουν αρμονικά με τα ογκώδη έπιπλα του καθιστικού.

Η κουζίνα είναι πολύ ιδιαίτερη, με μια νησίδα στη μέση και αντί για τα κλασικά ντουλάπια μεταλλικές ανοιχτές ραφιέρες. Προσωπικά δεν είμαι fan των ανοιχτών ντουλαπιών αλλά πολύ μου αρέσει να τα βλέπω στα ξένα σπίτια! Ουσιαστικά εξαφανίζεται η κουζίνα!!




Το μπάνιο υπέροχο και retro, μοιάζει με δωμάτιο περισσότερο!


Και η κρεβατοκάμαρα λιτή με κολονάτο κρεββάτι. Προσέξατε υποθέτω τις γύψινες διακοσμήσεις της οροφής, κάνουν θαυμάσια αντίθεση με το λιτό βιομηχανικό χαρακτήρα του κτιρίου. Ένα όμορφο σπίτι χωρίς πολλά πολλά!




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news