Οκτώβρης: μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη και την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού
Πολλές καμπάνιες έχουν δημιουργηθεί από ευαισθητοποιημένες εταιρίες με το συγκεκριμένο γυναικείο θέμα. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, ‘Άλμα Ζωής’ συνεχίζει τη προσπάθεια για την πρόληψη και την ενημέρωση των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού.
Με μια σειρά από ενέργειες που σκοπό έχουν να ενημερώσουν και να κινητοποιήσουν τις γυναίκες να εξετάζονται συχνά, φέτος ο σύλλογος Άλμα Ζωής τις εμπλουτίζει με 2 ακόμα σεμινάρια. Εδώ και τέσσερα χρόνια, εκπαιδευτικά σεμινάρια με τίτλο ‘ΑποφασίΖΩ γιατί ΓνωρίΖΩ’ γίνονται για ενημερώσουν τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού σχετικά με θέματα που τις αφορούν. Φέτος προστέθηκαν δύο ακόμα σεμινάρια με θέμα ‘Συμμόρφωση στη Θεραπεία και Διαχείριση Παρενεργειών’ και ‘Η Ερωτική και Σεξουαλική Ζωή μετά τη Διάγνωση Καρκίνου Μαστού’. Ειδικοί επιστήμονες θα είναι εκεί για να ενημερώσουν τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού για θέματα της καθημερινότητάς τους κι όχι μόνο που τις απασχολούν. Η οστεοπόρωση, η εγκυμοσύνη μετά τη θεραπεία και η μετάσταση είναι θέματα με τα οποία καταπιάνονται οι ειδικοί στα σεμινάρια και βοηθούν τις ενδιαφερόμενες γυναίκες.
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια δωρεάν. Για συμμετοχή και λοιπές πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα www.almazois.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news