ΥΛΙΚΑ:
120 γρ. κουβερτούρα
110 γρ. βούτυρο
4 αυγά
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
60 γρ. αλεύρι
15 γρ. κακάο
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή φούρνο μικροκυμάτων.
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη έως ότου ασπρίσουν και αφρατέψουν και ενσωματώνουμε στη λιωμένη κουβερτούρα.
Προσθέτουμε το αλεύρι με το κακάο κοσκινισμένα, ανακατεύουμε προσθέτοντας το ξύσμα.
Γεμίζουμε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο τσέρκι ή ταψί διαμέτρου 20 εκατοστών και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200-210οC για 15-20 λεπτά
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου