Ένα Μποέμικο Σπίτι Στο Λονδίνο
Φωτεινό και άνετο, με δόσεις λαμπερού χρώματος και μποέμικο χαρακτήρα μοιάζει περισσότερο σκανδιναβικό παρά αγγλικό. Αναμιγνύει διάφορα στυλ επίπλων, vintage αλλά και ethnic, σε κερδίζει με την ανεμελιά του και σου φτιάχνει τη διάθεση.


Μια σειρά από διαφορετικές καρέκλες και μια κουκλίστικη ροζ πολυθρόνα περιστοιχίζουν το απλό τραπέζι, ενώ στο χώρο δεν βλέπεις ούτε μια κουρτίνα για δείγμα. (Ελπίζω να διαθέτει παντζούρια το οίκημα!)
Vintage ντουλάπια εκτελούν χρέη μπουφέ, ενώ μια συλλογή από απλούς (αλλά και με χρώμα) καθρέπτες στολίζουν τους τοίχους. Λατρεύω τα ethnic φωτιστικά ενώ αναρωτιέμαι πως φωτίζεται ο χώρος το βράδυ!


Μου αρέσει πολύ το τυρκουάζ στον τοίχο αλλά ιδιαίτερα στα έπιπλα! Μια σειρά από παλιά σκαμπουδάκια και καρεκλάκια βαμμένα σε έντονα χρώματα μοιάζουν με έργα τέχνης. Το ίδιο ισχύει για το χαλί!

Η vintage βιτρίνα με τα διάφορα κεραμικά και υαλικά δείχνει πολύ ωραία με τα λουλούδια και το φούξια ράφι!


Η κουζίνα είναι πολύ ιδιαίτερη. Μια ιδιόμορφη κατασκευή από παλιά ξύλα δημιουργεί ράφια για τα κουζινικά. 

      Υπέροχος ο καθρέπτης πάνω από τον νιπτήρα!


Θα υποθέσω ότι αυτό είναι το παιδικό δωμάτιο. Που είναι το κρεββάτι δεν ξέρω, αλλά μου αρέσει το ροζ στις ντουλάπες και τα καρεκλάκια, όπως το wall art από κομμάτια ταπετσαρίας (ή χαρτιού) στον τοίχο.

Να και το master bedroom.  


Διαφορετικά έπιπλα και χρώματα δένουν καλά λόγω του λευκού φόντου (τοίχοι, δάπεδο και οροφή).


Μια άλλη κρεβατοκάμαρα σε πιο κλασικό ύφος, με την ίδια ιδέα : πολύχρωμα χαρτιά κολλημένα στα πορτάκια της βαρετής ντουλάπας Να μια ιδέα για να διακοσμήσετε τα φύλλα της ανέξοδα. Το δε φωτιστικό μπορεί εύκολα να γίνει με μια φθηνή χάρτινη φωτιστική μπάλα, με κολλημένα χάρτινα λουλούδια και μια υφασμάτινοι τρέσα στο κάτω μέρος.Το σπίτι διαθέτει και αυλή με μεγάλο καναπέ και αυτοσχέδια τέντα. Τι εύκολες κατασκευές και οικονομικές . Το σπίτι είναι για πώληση. Προλάβετε! 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news