Ιδέες για έναν vintage γάμο
Μήπως ετοιμάζεστε; Διαβάστε συμβουλές για έναν ξεχωριστό γάμο.

Κάντε έναν γάμο που θα μοιάζει ότι βγήκε από καρτ ποστάλ της δεκαετίας του ’20. Δαντέλες, παλιά κρύσταλλα και πορσελάνες πράγματα που ανακαλύπτει κανείς στο ντουλάπι της γιαγιάς αλλά και σε ανασκαφές σε αγορές με παλιά αντικείμενα.  Εάν αγαπάτε εκείνες τις ρομαντικές εποχές, δείτε πως μπορείτε να δώσετε στον γάμο σας έναν vintage χαρακτήρα.
 Δαντέλα, φτερά και βεντάλιες. Όσο πιο vintage τόσο πιο καλά! Διαλέξτε νυφικό σε Gatsby στυλ με ασορτί παπούτσια

Λουλούδια και τραπεζομάντηλα φτιαγμένα με το βελονάκι!

Ένας «επίσημος» μπουφές…
 … και η πιο DIY ιδέες με το παλιό σκρίνιο που έχει γίνει μπαρ
Νυφικό μπουκέρο από αγριολούλουδα; Γιατί οχι;


Κι άλλες ιδέες για τη διακόσμηση του τραπεζιού
                   
Tο Top 5 ώστε η νύφη να απολαύσει τον γάμο της και να μην αγχωθεί:
 1. Το πιο σημαντικό να μην πηγαίνει με πολύ κόσμο στα ραντεβού που αφορούν τον γάμο καθώς και την μέρα που επιλέγει νυφικό. Το μόνο που θα πετύχει είναι να μπερδευτεί και να μην πάρει την σωστή απόφαση.
2. Είναι σημαντικό να απευθυνθεί σε επαγγελματίες και σε καταξιωμένα πρόσωπα στον χώρο του γάμου για να διασφαλίσει ότι όλα θα πάνε καλά και π.χ εάν ο καιρός δεν είναι σύμμαχος θα έχουν να της προτείνουν λύσεις.
3. Να είναι μια οργανωτική νύφη και να βάλει τις παρακάτω προτεραιότητες στο πρόγραμμα της που θα ξεκινούν 6-7 μήνες πριν την γαμήλια τελετή.
α) Αρχικά να κλείσει ημερομηνία στην εκκλησία και στην δεξίωση και παράλληλα να αποφασίσει για τις μπομπονιέρες, τα λουλούδια και τα προσκλητήρια ώστε να δένουν αρμονικά μεταξύ τους και να έχουν κοινό concept.
B) Να κάνει έρευνα αγορά για να βρεί το κατάλληλο νυφικό αφού πλέον γνωρίζει το ύφος και το στυλ του γάμου.
Γ) να κανονίσει για video-φωτογραφίσεις, και μαλλιά- μακιγιάζ,
4. Για να μην αγχωθεί για το οικονομικό κομμάτι πρέπει να περιορίσει τους καλεσμένους τους στους πιο κοντινούς φίλους και συγγενείς.
5. Πρέπει να γνωρίζει ότι για να κάνει έναν πιο οικονομικό γάμο υπάρχει πλέον η δυνατότητα να νοικιάσει και όχι να αγοράσει κάποια πράγματα που αφορούν την διακόσμηση της δεξίωσης.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news