To φοιτητικό σπίτι

Μπορεί να είναι μικρό αλλά είναι έτοιμο να χωρέσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις της ζωής σας. Σημειώστε τρόπους για να γίνει ζεστό και λειτουργικό.



Μπορεί ακόμα να μένετε στο εφηβικό δωμάτιο σας ή να έχετε ήδη το δικό σας μικροσκοπικό διαμέρισμα στην πόλη που σπουδάζετε. Όπως και αν έχει ;όμως η διακόσμηση του είναι σημαντική γιατί εκεί θα περνάτε πολλές ώρες, μόνοι ή μεγάλη παρέα!
Ήδη θα γνωρίζετε πως τα καταστήματα με DIY έπιπλα θα γίνουν η Μέκκα των αγορών σας, χωρίς όμως να στερηθείτε το στυλ και την άνεση που θέλετε να έχει ο χώρος. Όμως και τα παλιά έπιπλα των γονιών ή των παππούδων που δεν τα θέλουν πια μπορούν να λειτουργήσουν ως ρετρό επιρροές τα οποία συνδυασμένα με σύγχρονα υλικά, όπως το μέταλλο ή το πλαστικό θα δείχνουν σούπερ trendy.
Mερικές ιδέες για το χώρο σας:
Η κρεββατοκάμαρα:


Εάν συγκατοικείτε θα θέλετε να έχετε λίγο χώρο και χρόνο για εσάς. Χωρίζοντας το δωμάτιο με μια όμορφη κουρτίνα στο σημείο που είναι το κρεβάτι σας, μπορείτε να απομονωθείτε από τους άλλους. Με αυτό τον τρόπο, δε θα σας ενοχλεί το φως εάν ο συγκάτοικος σας διαβάζει μέχρι αργά.

 Το γραφείο

 Το σωστό είναι να διαβάζουμε στο γραφείο διατηρώντας την κατάλληλη στάση του σώματος. Βέβαια ας μη γελιόμαστε το διάβασμα συχνά γίνεται οπουδήποτε μέσα στο σπίτι: από το πάτωμα και τον καναπέ, μέχρι το κρεβάτι. Μην επενδύσετε λοιπόν σε ένα μεγάλο γραφείο που θα σας φάει χώρο. Πάρτε ένα μικρό και κομψό που θα χωράει τον υπολογιστή σας και μερικά πράγματα σας και δώστε βάση σε μια χρηστική βιβλιοθήκη.

 Και μερικές προσωπικές πινελιές…
Δεν θέλει λεφτά για να δώσετε άποψη σε έναν χώρο. Για παράδειγμα αρκεί ένα φτηνός αλλά μεγάλος καθρέφτης και μερικά γαντζάκια στον τοίχο για να κρεμάσετε τα αγαπημένα σας jean και το δωμάτιο αμέσως θα δείχνει μοναδικό.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news