Διακοσμώντας Με Βαλίτσες


Θα τις έχετε προσέξει σε φωτογραφίσεις περιοδικών διακόσμησης ή σε βιτρίνες καταστημάτων. Οι vintage βαλίτσες  είναι ένας εύκολος τρόπος να προσθέσετε προσωπικότητα στο σπίτι σας. 
Σε ένα νεανικό δωμάτιο οι βαλίτσες προσφέρουν αποθηκευτικό χώρο με στυλ.




     Πάνω σε ένα σκαμπώ γίνεται εύκολα κομοδίνο.

Όσον αφορά το τι μπορείτε να αποθηκεύσετε οι προτάσεις είναι ατελείωτες. Cd και dvd, ψυχαγωγικά παιχνίδια, κουβέρτες και λινοσκεπάσματα, παιχνίδα και ρούχα παιδιών  είναι μερικές μόνο προτάσεις. 



Μπορείτε να τις βάλετε η μία πάνω στην άλλη, να δημιουργήσετε ένα κομοδίνο για την κρεββατοκάμαρα σας, ένα τραπέζι για το σαλόνι σας  ή και να τις τοποθετήσετε πάνω σε ντουλάπες. Ωραίος τρόπος για να αποκτήσουμε έξτρα αποθηκευτικό χώρο.







Αν το εσωτερικό της βαλίτσας δεν είναι σε καλή κατάσταση μπορεί να επιδιορθωθεί με τοποθέτηση νέου υφάσματος.Μπορείτε να φτιάξετε νέες τσέπες και θήκες και να δημιουργήσετε χωρίσματα κατά πως σας βολεύει. 

Αν καταφέρετε να βρείτε σετ από βαλίτσες θα είναι εξαιρετικά κομψό, αλλά ακόμα και διαφορετικά σχέδια μπορούν να συνδυαστούν με λίγη προσοχή. 


Έχουν μία νοσταλγική γοητεία και στυλ. Ανακαλούν μια ρομαντική εποχή όπου το ταξίδι ήταν μια αξέχαστη εμπειρία ζωής  και κουβαλούσαν τις αναμνήσεις τους.



   Αν όμως προτιμάτε την ομοιομορφία μπορείτε να τις βάψετε.Φροντίστε αρχικά να καθαρίσετε καλά τις επιφάνειες με λίγο οινόπνευμα, τρίψτε για να απομακρύνετε τις βρωμιές και περάστε το με ένα κερί. Στη συνέχεια περάστε μερικά χέρια ακρυλικής μπογιάς. 

Στην κρεβατοκάμαρα μου ένα ωραίο δερμάτινο μπαούλο χρησιμοποιείται ως κομοδίνο και ταυτόχρονα φιλοξενεί όλα τα σεντόνια. 



Δύο βαλίτσες και ένας δίσκος για κομοδίνο.

Τοποθετώντας τους ποδαράκια μετατρέπονται σε έπιπλα, όπως ένα ραφειάκι, ένα σκαμπώ, ακόμα και κρεββάτι για ζώα. Μπορεί να γίνει και ντουλάπι και να κρεμαστεί στον τοίχο. 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news