Κομοδίνα



Από τα πράγματα που αντιπαθώ σε μια κρεββατοκάμαρα είναι τα σετάκια. Σετ κρεββάτι με τα κομοδινάκια του και την τουαλέτα του. Τόσο απρόσωπα και βαρετά! Ας δούμε μερικές ιδέες για να εμπνευστούμε και να δώσουμε προσωπικότητα κι ενδιαφέρον στην κρεββατοκάμαρα μας. Ας παίξουμε με τα στυλ, τα διαφορετικά υλικά, σχήματα και χρώματα. Ας επιλέξουμε για κομοδίνα απροσδόκητα έπιπλα όπως στις φωτογραφίες! Γιατί όχι?

Αν το αποθηκευτικό θεματάκι λύνεται με άλλο τρόπο ή δεν μας καίει, μπορούμε να επιλέξουμε τραπεζάκι αντί για κομοδίνο. Ή να τοποθετήσουμε τραπεζάκι για τη μία πλευρά μόνο του κρεββατιού. Κάτι έντονο κι ενδιαφέρον ίσως?


Παίξτε με τις αντιθέσεις των υλικών και των υφών.
Ακόμα και αυτό το υπέροχο ethnic τραπέζι κάνει θαυμάσια τη δουλειά του κομοδίνου δίνοντας ταυτόχρονα χαρακτήρα στο δωμάτιο.
Χρησιμοποιήστε ακόμα και ψηλά ντουλάπια. Όταν το κρεββάτι έχει τόσο εντυπωσιακό σχέδιο μη ψάχνετε ανάλογα κομοδίνα. Προτιμήστε κάτι εντελώς διαφορετικό που θα αναδείξει το κρεββάτι ακόμα περισσότερο.
Ανακατέψτε τα στυλ, σε ένα μοντέρνο κρεββάτι προτιμήστε κλασικά κομμάτια. Αν είναι διαφορετικά μεταξύ τους ακόμα καλύτερα!



Επιλέξτε διαφορετικά υλικά από το κρεββάτι. Αν αυτό είναι βαρύ και κλασικό διαλέξτε κάτι λιτό, μοντέρνο κι ελαφρύ.


Ψάξτε vintage κομμάτια και βάψτε τα σε έντονα χρώματα.

Οι καθρεπτέ συρταριέρες είναι διαχρονική αξία. Φωτίζουν το χώρο και δίνουν glam νότα στο δωμάτιο.
Αν προτιμάμε τις minimal μοντερνιές, μπορούμε να φτιάξουμε μια πλάτη από mdf ή γυψοσανίδα που θα χρησιμοποιηθεί και για κομοδίνα.


Τα χρησιμότατα κουτσουράκια μας!
 Μια ρουστίκ σκαλίτσα αξιοποιείται θαυμάσια σε νέο ρόλο!





 Και γιατί όχι μια κούνια? Χαμογελάω μόνο που την βλέπω!


Δεν ξεχνάμε φυσικά τις γνωστές vintage βαλίτσες και τα μπαούλα που φέρνουν ταξιδιάρικους συνειρμούς. Νιώθεις πολυταξιδέμενος!
Λίγη φαντασία λοιπόν και ξεφύγετε από τα συνηθισμένα κι αναμενόμενα! Ταξιδέψτε με το νου και δείτε τα πράγματα με διαφορετική ματιά :)







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news