Γκρι Στην Κουζίνα


Συνήθως προτιμούμε την κουζίνα σε χρώμα ξύλου, κάτι που μας δημιουργεί θέμα στη συνέχεια με τους συνδυασμούς υλικών στο καθιστικό, όταν οι χώροι είναι ενοποιημένοι. Και στα ξύλα η μόδα αλλάζει γρήγορα και όταν προσπερνιέται καταλήγουμε με μια κουζίνα που δεν ταιριάζει με τα υπόλοιπα έπιπλα μας. Κάποια στιγμή βαρεθήκαμε αυτή τη σχέση εξάρτησης και την μεγάλη παρουσία ξύλου μέσα στο χώρο και είπαμε να προτιμήσουμε ντουλάπια λευκά ή με χρώμα.



Aν θέλετε όμως να ξεφύγετε από την επιλογή ενός χρώματος που κάποια στιγμή θα βαρεθείτε ή θα κουραστείτε να το βλέπετε, τι θα λέγατε να επιλέξετε το γκρι? 


Πόσο εντυπωσιακό δείχνει σε ένα μοντέρνο χώρο!

Και τι ωραία συνδυάζεται με τα έντονα χρώματα.






Επειδή είναι ουδέτερο χρώμα μπορεί να συνδυαστεί με πολλά χρώματα και εως εκ τούτου  μας δίνεται η δυνατότητα να το ανανεώνουμε εύκολα παίζοντας με συνδυασμούς.


 Χρώμα ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένο αλλά παρόλα αυτά είναι ζεστό, αρχοντικό, σικάτο και δείχνει υπέροχο. Ταιριάζει με όλα σχεδόν τα δάπεδα, δημιουργώντας ωραία αντίθεση με τα ανοιχτόχρωμα, ενώ προβάλει τα σκουρόχρωμα.

        Μπορεί να αναδείξει θαυμάσια ένα κλασικό σχέδιο κουζίνας.

Ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνετε, μπορείτε να της δώσετε ότι ύφος και στυλ θέλετε, μοντέρνο, κλασικό, country. Ότι σας αρέσει!


 Ειδικά με country τραπέζι ως νησίδα δίνει τέλειο αποτέλεσμα!

Μπορείτε να επιλέξετε διάφορες αποχρώσεις, από ανοιχτόχρωμο, μπεζ-γκρι, γκρι-μπλε, μέχρι σκούρο ανθρακί.

Όσο πιο σκούρο είναι τόσο ωραιότερα συνδυάζεται με ανοιχτόχρωμα ξύλα.
        Και σε ένα πιο μοντέρνο. Δείτε πόσο κομψά συνδυάζεται το ανοιχτό γκρι με τα  χρυσά αντικείμενα!

   Και φυσικά ταιριάζει τέλεια με τις inox συσκευές!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news