5+1 ιδέες για φθινοπωρινό στυλ
Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε το φθινοπωρινό σας στυλ και να αρχίσετε να το υιοθετείτε.Γιατί κορίτσια το φθινόπωρο έχει φτάσει αν και εδώ και λίγες μέρες νομίζω ότι έχει φτάσει ο χειμώνας!
Μία παντελόνα σε έντονα χρώμα συνδυασμένη μ’ ένα φαρδύ λευκό πουλόβερ είναι ένας extra chic συνδυασμός για τους φθινοπωρινούς μήνες.
Λίγες μόνο μέρες μας χωρίζουν επίσημα από το φθινόπωρο κι η αφόρητη ζέστη σιγά-σιγά θα αρχίσει να υποχωρεί (ελπίζουμε!). Είναι λοιπόν ο καιρός να κάνετε ανακατατάξεις στην ντουλάπα σας και να τοποθετήσετε σε πρώτη γραμμή τα φθινοπωρινά σας κομμάτια: τις λεπτές, πλεκτές oversized μαρινιέρες, τις μακρυμάνικες μπλούζες που δεν μπορείτε να φορέσετε το χειμώνα λόγω του λεπτού τους υφάσματος, τα λεπτά jackets που είναι ότι πρέπει για το αεράκι του φθινοπώρου και φυσικά τα ζακετάκια που είμαι σίγουρη πως όλες διαθέτετε σε περισσότερα από δύο χρώματα.
Από τα καλοκαιρινά ρούχα κρατάτε φυσικά τα t-shirts, τις παντελόνες και τις μακριές φούστες και μπορείτε επίσης να μην κρύψετε από τώρα τα αγαπημένα σας σορτσάκια, τουλάχιστον όχι τα καυτά. Μην ξεχάσετε να βάλετε στη λίστα τα αγαπημένα all star που είναι ιδανικά για το φθινόπωρο.

Άψογο, κομψό κι άνετο στυλ για την πόλη. Τα αγαπημένα, βολικά μποτάκια μπορούν άνετα να φορεθούν το φθινόπωρο.

Το στενό μαύρο παντελόνι θα σας βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση, αφού προσαρμόζεται σε όλα τα στυλ.

Το αντιανεμικό μπουφάν σ' ένα μη αναμενόμενο συνδυασμό. Δοκιμάστε να φορέσετε το δικό σας σε μία chic κι όχι casual εμφάνιση. Αν όχι με ψηλοτάκουνα, επιλέξτε τις μπαλαρίνες.


Η μακριά φούστα συνδυασμένη με πουλόβερ προσφέρει ένα chic-boho look που μου αρέσει πολύ. Δοκιμάστε το.

Τα floral ή τα printed παντελόνια είναι ιδανικά για τους πιο δροσερούς μήνες. Ένα απλό t-shirt από πάνω κι είστε έτοιμες.

Το αγαπημένο τζιν που το παραμελήσατε το καλοκαίρι, τώρα θα το χρειαστείτε. Είναι άνετο και σε συνδυασμό μ' ένα τοπ κι ένα σακάκι μπορεί να σας 'πάει' παντού.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news