Beadboard



Σήμερα αποφάσισα να σας παρουσιάσω ένα υλικό και να σας βάλω λίγο στον δικό μου πλανήτη.
Πολύ θεωρούν ότι να πάρεις διακοσμητή η αρχιτέκτονα για μια ανακαινίσει(στους ιδιώτες αναφέρομαι κυρίως) είναι κάτι δαπανηρό και δεν χρειάζεται και ότι μπορούν και μόνη τους ότι φαντασία κανείς να έχει και όλα γίνονται!Αν και τον περίεργο  γίνετε μόνο στην Ελλάδα αυτός ο φόβος δηλαδή, αν και μεταξύ μας ο διακοσμητής η ο αρχιτέκτονας σε γλιτώνει πολλά χρήματα και αμοιβή του είναι ελάχιστη με αυτά που προσφέρει!Θα το αναλύσω σε μια αλλή ανάρτηση το τι χρεώνει και το τι προσφέρει!
Ένα από τα πολλά είναι να σας γνωρίζει νέα  υλικά και να δίνει πολλές φορές οικονομικές άρτια αισθητικές λύσεις γι αυτό σήμερα αποφάσισα να σας παρουσιάσω ένα... Φιλάκια πολλά!

Μια οικονομική εναλλακτική λύση για πλακάκι μπάνιου είναι το  beadboard είναι μια καλή επιλογή για το μπάνιο επειδή είναι σχετικά ανθεκτική, μπορεί να είναι βαμμένα σε οποιοδήποτε χρώμα, και μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε ύψος. Ενώ βλέπετε συχνά στην παραδοσιακή ρουστίκ εσθητική ή στα μπάνια, χάντρα του σκάφους δεν πρέπει να μεταδώσει μια αίσθηση cutesy χόρου . Μπορεί να είναι θετικά κομψό και δροσερό.Και το καλύτερο από όλα, beadboard να προσθέσετε μια νέα οπτική αντίθεση σε οποιαδήποτε απόσταση στο μπάνιο.
Για να σας εξοικονομήσει χρήματα και χρόνο, οι εργολάβοι μπορούν να εγκαταστήσουν ολόκληρη φύλλα beadboard αντί της τοποθέτησης κάθε κομμάτι από το κομμάτι. Και beadboard έρχεται τώρα σε όλα τα είδη των υλικών από MDF με PVC. Και, φυσικά, beadboard μπορούν να χρησιμοποιηθούν αλλού στο σπίτι: ως backsplash κουζίνα, στην οροφή, σε ντουλάπια ή σε οποιοδήποτε εσωτερικό τοίχο.
Λοιπόν, τι ακριβώς είναι beadboard;
Beadboard καλλιέργειες σε ντουλάπια και στις οροφές και μερικές φορές καλύπτει έναν ολόκληρο τοίχο. Αλλά είναι ίσως η πιο εξοικειωμένοι με αυτό ως beadboard επισανίδωμα στο μπάνιο. Με άλλα λόγια, η beadboard έρχεται περίπου 1/3 μέχρι τις πλευρές του τοίχου, με το σιδηροδρομικό καρέκλα στην κορυφή και της ποδιάς στο κάτω μέρος.
Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν επισανίδωμα και beadboard εναλλακτικά, έτσι ώστε οι όροι μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Εδώ είναι η διαφορά:
Επισανίδωμα είναι ένα είδος επένδυση ξύλου που χρησιμοποιείται για αιώνες ως δύο διακοσμητικές πινελιές, μόνωσης και για την πρόληψη (και συγκάλυψη) Ζημία των υδάτων στους τοίχους. Αρχικά κυριαρχούσε σανίδες δρυός θα καλύπτει ολόκληρο τον τοίχο, αλλά το 1700 άρχισε επένδυση για να καλύψει μόνο το κάτω μέρος του τοίχου.
Τα βασικά στοιχεία του κάθε είδους επισανίδωμα είναι ο πίνακας και το πλαίσιο γύρω από την οθόνη. Αυτό το πλαίσιο περιλαμβάνει τέσσερα κομμάτια: οι άνω και κάτω σιδηροτροχιών και τα δύο πλευρικά τεμάχια (aka των δοκίδων).

Συχνά ο τύπος του πίνακα που χρησιμοποιείται καθορίζει το όνομα του επισανίδωμα, όπως αυτών των κοινών εκδόσεις: 
έθεσε πίνακα επισανίδωμα, 
επίπεδη οθόνη επισανίδωμα 
συμβούλιο-και-πήχη 
και ... 
επισανίδωμα beadboard.

Που μας φέρνει πίσω στο beadboard: 
beadboard είναι μια σειρά από στενές σανίδες ξύλου παρατάσσονται κάθετα. Στο μεταξύ κάθε σανίδα ξύλο είναι ένα μικρό οδόντωση ή κορυφογραμμή - επίσης γνωστό ως "σφαιρίδιο". Αυτές τις μέρες οι περισσότεροι «beadboard» έρχεται σε καιρό, μονολιθικό φύλλα που είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να μιμηθούν το βλέμμα των στενών κάθετες σανίδες.









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Blogger news